Ankara'dan merhaba. Balıkçılıkla ilgili, özellikle tatlı su balıkçılığıyla ilgili çok az bilgi ve tecrübeye sahibim. Buraya üye olmamın sebebi de bu. Uzun süredir ertelediğim, balıkçılıkla ilgilenme isteğimi artık hayata geçirmek istiyorum. Bunu yaparken de buradaki bilgilerden epey faydalanacağım gibi görünüyor. Ayrıca az önce cevap yazdığım Esatlı'nın "birlikte çalışalım" başlıklı yazısından sonra da aklıma yeni fikirler geldi. Benim mesleğim fotoğrafçılık; tanıtım reklam fotoğrafçılığının yanı sıra basın ve belgesel fotoğrafçılıkla da ilgileniyorum. Bir yandan da Gazetecilik Bölümü'nde yüksek lisans öğrencisiyim. Belki ilerleyen dönemde Ankara'daki tatlısu balıkçılığıyla ilgili foto-röportajlar yaparak bir belgesel oluşturabiliriz. Hem de ben bu arada birşeyler öğrenmiş olurum. Bu konuda sizin de isteğiniz ve önerileriniz olursa seve seve yardımcı olmaya hazırım. sevgiler..
Hoş geldin sevgili Evren, benim yapmış olduğum balık avlarımda ilgini çeken bir av varsa bu konuda sana yardımcı olurum sende bana fotoğrafçılığı öğretirsin birde çoüu arkadaş fotoğraflarında tarih ve saat kullanmıyorlar onlarında ihtiyacı olmalı, güzel paylaşımlar hoşçakal.
öncelikle hoşgeldiniz. tatlı su balıkçılığı çok sabır isteyen bir iştir. bunu başarmak öncelikli hedefiniz olmadır. bizde sizin gibiydik fakat hem buranın hemde balık tutmaya gittiğim yerlerdeki arkadaşlardan öğrendiğim bilgiler sayesinde kendi çapımda bir çok bilgiye sahip oldum. mesela sazan avına gittiniz. bu avda yeminizi kendiniz çok rahat hazırlayabilirsiniz. ve hazırlık insana okadar çok mutluluk veriyorki. çnkü gideceksin hazırladığın yamlare balık vuracak. bunu düşünmek bile harika. inşallah birgün beraber av yaparız. biz bu hafta çamlıdere barajına gitmeyi planlıyoruz. oraya ilk defa gideceğim ve nasıl bir yer olduğunu bilmiyorum. ora ilgili bilgiyi önümüzdeki hafta verebilirim.