Herkese selamlar.Hem surf uzağa atabileceğim hemde hafif olup at-çek yapabileceğim bir makine önerebilir misiniz ? Mesela bu olabilir mi? http://www.avmarketi.com/asp/product/5650/OKUMA-TRAVERTINE-TR65-MAKINE
Ben acemi balikciyim eminim sizden cok daha acemiyimdir bu forumda bir cok sey ogrendim. Ozellikle Tevfik abimin bir cok konuda cok faydasi oldu sagolsun hatta illa shimano al illa shimano al (o oyle demedide ben oyle tasvir ediyorum tevfik abimin affina siginarak) ultegra 5500 xtb aldim kullandiktan sonra neden oyle dedigini anladim arkadaslarimin makinalariyla kiyasladigimda gercekten cok keyifli makina hem hafif hem surf icin uygun tabi ayirdiginiz butceyi bilemem ama bence aldiginiz zaman pisman olmamak icin iyi arastirmak gerekli ustalarimin tavsiyelerine dikkat etmelisiniz bence.
Her zaman ki gibi shimano farkı 530 tl Benim aradığım makine 100 tl civarı.Okuma olabilir lineaeffe olabilir.Öğrencilik bir bitsin o zaman shimano kataloglarına bende bakacağım
O zaman ryobi nin pyroskar nose yazilisini tam hatirlayamadim ama onu dusunebilirsin ama agir makinadir at cek icin uygun olmayabilir hic kullanmadim ama inceleme firsatim oldu. Bu makina hakkinda iyi seyler okudum. yada tevfik abi soylemisti shimano nun catana modeli 90 tl gibi fiyati vardi galiba ultegra almadan once gecici olarak dusundugum modeldi gene tevfik abime bi sorun bence