bugün elde kalan son yemleri değerlendirelim dedik ve yine avlak yerinde soluğu aldık ama beni bir süpriz bekliyordu iskele iki parçaya ayrılmış dalgalar tahtaları yerlerinden sökmüş tem tahtaları yerlerine koyalım hem balık tutalım derken oltamıza yine bu güzeller yakalandı tek başına baya zorlasada eski haline getirmeye çalıştık iskeleyi yem olarak her zamanki gibi sülünez ve 0'35beden ve köstekli ikili dip takımı kullanılmıştır iskelenin fırtınadan sonraki hali balıkların yarısı temizlenmiş vaziyette toplanırken diğer ikisi geldiğinden temizlenmeye vakit olmadı
mustafa abi ellerine sağlık eskisindende iyiye benziyo balıklarda harika rastgele balığın bol bol olsun
Dayım eline sağlık sadece avı değil avlağı da sahiplenen bu davranışın pek çoğumuza örnek olacak nitelikte.Orası yada diğer avlaklar fark etmez ama mekanlar bize her daim lazım.Gözümüz gibi kollamak ve korumak gerek.Teşekkürler Mustafa abi
Güzel insan,fedakar insan,dayı gibi dayı... terbirkler dayıcım yine güzel ve duyarlı bir av ile cıktın karşımıza inşallah avların herdaim böyle bereketli eğlenceli olur . bu arada o mekanı unutamıyorum hernekadar o cipuralar bizim takımlara uğramasada o gün cok keyfliydi bir kez daha sana tşklrr ediyorum bora bülent kamutan kardeşlerimize unutmamak lazım
tebrik ederim. Güzel bir av olmuş... Bursa'dan Bandırma'ya gelmek istersek önerebileceğiniz yerler var mı acaba?
selamlar ferdi kardeşim önereceğimiz yer çokta malesef pc arızalı olduğundan pek girme vaktimiz olmadı malesef özeline atıyorum kardeşim vaktin olursa buraları denersin