Hep biz mi yiyeceğiz, birazda balıklar yesin :)

Konu, 'Videolar' kısmında Cenani tarafından paylaşıldı.

1. Cenani

Cenani cenani

Favori Kamış:
    Lineaeffe AC Casting 420
    Favori Makine:
    Okuma Rav-II 65
    En İyi Avı:
    1 kg 500 gr Gökkuşağı Alabalığı (Şemsipaşa)
    Arkadaşlar,

tatilden yeni döndüm. Bodrum'da kaldığımız otelin iskelesinden çektim bu görüntüyü. Ben beslerken çok keyif aldım. Umarım siz de izlerken keyif alırsınız.

http://www.youtube.com/watch?v=nWBrlfYfLPg

2. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Kerem harikasın..teşekkür ederim ...
    bende her ava gidişte fazladan ekmek alır ve eylem sonunda ufaltarak kıyıdaki yavruları ve açıktaki irileri beslerim..
    bazende serçeler gelir etrafıma.. oturdugum yerden leblebi gibi ekmek parçaları ile serçeleride beslerim..
    insan olarak onlarıda düşünelim arkadaşlar..bir parça ekmek su üzerinde kefal - sarpa tarafından yeneye başlar artıklar aşagıya dogru inerken isparozlar izmaritler kupezler devreye girer kalırda dibe inerse kayabalıkları ve yine ısparozlar hatta karidesler dahil nasiplenir..

3. Cenani

Cenani cenani

Favori Kamış:
    Lineaeffe AC Casting 420
    Favori Makine:
    Okuma Rav-II 65
    En İyi Avı:
    1 kg 500 gr Gökkuşağı Alabalığı (Şemsipaşa)
    Ağabey,

gittiğimiz yer herşey dahil konseptiyle çalışıyordu. 7 gün kaldık. Herhalde 20 civarında somon ekmek bitirmişimdir.

Bir de beni gören insanlar da aynı şeyi yapmaya başladılar. İnsanın denize girdiği yerde bu kadar çok balığı görmesi o kadar güzel ki!

4. Mr.Fish

Mr.Fish Yusuf

En İyi Avı:
    2kg Torik
    keske bir tane su alti kameram olsada benim burda yuzdugum yerin fotografini paylasabilsem sizlerle...

melanurlar,sarpalar, karagozler, kefaller, vs vs. :)

5. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Kerem kardeşim, tekrar hoşgeldin.:p

Yüreğinde ki o duyguyu doya doya yaşayıp, en sonunda da '' Ohhh be '' diyebildiysen, inan ki en büyük amatör oltacı sen olmuşsundur. Buna inan.

Bu arada Allah'tan sizi otelden atmamışlar; '' Bunlar çok ekmek tüketiyorlar '' diye. Ben olsam, adisyonunu açar, folyonuza işlerdim inan ki.hihi hihi

Yada otel , '' 0 - 7 yaş çocuklar ve balıklar ucretsiz konaklama '' konseptine geçmeli, diye düşünüyorum. hihi hihi

Darısı bir başka tatile olur inşaallah.

.

Son düzenleme: 24 Ağustos 2011
  6. hemperi

hemperi Ethem

dalış yaparken bende elimle beslemiştim su altında balıkları, elmek bitince bir tanesi elimi ekmek sanıp ağzına almıştı :) :) Güzel video

7. TheRasputiN

TheRasputiN Doğu Murat

En İyi Avı:
    Hangi Birini Sayim ?
    BesliyorsuN önce elinle tabi güveniyorlar :D sonra trofe :D Şaka bir yana hala böyle olayların olması, görüntülerin çıkması güzel .. umarım kendi elimizle yıkmayız bu döngüyü....