Arkadaşlar, tatilden yeni döndüm. Bodrum'da kaldığımız otelin iskelesinden çektim bu görüntüyü. Ben beslerken çok keyif aldım. Umarım siz de izlerken keyif alırsınız. http://www.youtube.com/watch?v=nWBrlfYfLPg
Kerem harikasın..teşekkür ederim ... bende her ava gidişte fazladan ekmek alır ve eylem sonunda ufaltarak kıyıdaki yavruları ve açıktaki irileri beslerim.. bazende serçeler gelir etrafıma.. oturdugum yerden leblebi gibi ekmek parçaları ile serçeleride beslerim.. insan olarak onlarıda düşünelim arkadaşlar..bir parça ekmek su üzerinde kefal - sarpa tarafından yeneye başlar artıklar aşagıya dogru inerken isparozlar izmaritler kupezler devreye girer kalırda dibe inerse kayabalıkları ve yine ısparozlar hatta karidesler dahil nasiplenir..
Ağabey, gittiğimiz yer herşey dahil konseptiyle çalışıyordu. 7 gün kaldık. Herhalde 20 civarında somon ekmek bitirmişimdir. Bir de beni gören insanlar da aynı şeyi yapmaya başladılar. İnsanın denize girdiği yerde bu kadar çok balığı görmesi o kadar güzel ki!
keske bir tane su alti kameram olsada benim burda yuzdugum yerin fotografini paylasabilsem sizlerle... melanurlar,sarpalar, karagozler, kefaller, vs vs.
Kerem kardeşim, tekrar hoşgeldin. Yüreğinde ki o duyguyu doya doya yaşayıp, en sonunda da '' Ohhh be '' diyebildiysen, inan ki en büyük amatör oltacı sen olmuşsundur. Buna inan. Bu arada Allah'tan sizi otelden atmamışlar; '' Bunlar çok ekmek tüketiyorlar '' diye. Ben olsam, adisyonunu açar, folyonuza işlerdim inan ki.hihi hihi Yada otel , '' 0 - 7 yaş çocuklar ve balıklar ucretsiz konaklama '' konseptine geçmeli, diye düşünüyorum. hihi hihi Darısı bir başka tatile olur inşaallah. .
dalış yaparken bende elimle beslemiştim su altında balıkları, elmek bitince bir tanesi elimi ekmek sanıp ağzına almıştı Güzel video
BesliyorsuN önce elinle tabi güveniyorlar sonra trofe Şaka bir yana hala böyle olayların olması, görüntülerin çıkması güzel .. umarım kendi elimizle yıkmayız bu döngüyü....