araniza yeni katildim son derece acemiyim öyleki burda yazilanları 1 haftadir hatm edip tüm gerekli ekipmanlari almama ragmen kiz arkadaşimla gittigim avdan hiç bişey yakalayamadan geri geldim kücüklükten beri hastalikti bende bu balik tutma ama ankarada oturdugum için tatillerle sinirli kaldi. ama su an kibristayim 3cü senem şimdi ciddi olarak çabaliyorum sizden edindigim bilgilerle bişeyler yapacam inşallah tekrar saolun görüşmek üzere
Hoşgeldin, ilk gidişimizde şanslı olan bikaçımız dışında balık yakalayan var mı gerçekten bilmiyorum,bence zamanla olacaktır Bence sayfalarca teorik bilgi,bir günlük pratikle yarışamaz.
hoşgeldin.ben ilk 1 hafta boyunca hiç yakalayamadım.ama biraz pratik kazanınca işi götürüyosun.denemeye devam ett
eywallah beyler saolun dediginiz gibi teorik bilgiyle biyere kadar pratik lazim inanırmısınız insan rahatlamak için balik tutar ben stress olup cinnet geçiriyorum takım falan karişiyo,takiliyo beynime kan siçriyo krizlere giriyorum
kibrista oturup bu forumu takip edip bana yol gösterecek biri olsa cok iyi olur cok mutlu olurum cünkü bu şans kısmet işi deil bir yerlerde yanlişlik yapiyorum yoksa biri 10 tutarken bende 1 tutarim deilmi