İstanbul-Adatepe,Maltepe taraflarında ikamet etmekteyim..Aranıza yeni katıldım..Eskiden ufak tefek maceralarım oldu ama çok deneyimsizim..Sanırım adatepe - dragos arasında genelde istavrit tutuluyor, nereleri tavsiye edersiniz? ve çapari konusunda çok kararsızım herkes ayrı bişeyler söylüyor sahilde. kimi ince misina ince iğneden bahsediyor ama benim aldıklarım sıradan çapariler..DAha kaliteli çapari nerden bulabilirim yada nasıl yapabilirim..Bunun dışında Adatepe-Dragos-Kartal hatlarının kıyı haritasını nasıl bulabilirim nerde ne var gibi Hepinize teşekkür ederim..
Öncelikle aramıza hoşgeldin. Keyifli paylaşımlar... Eğer imza ayarlarını ayarlar isen hitapta kusur olmaz düşüncesindeyim. Soruna gelecek olursak. Eğer istavrit avlamayı düşünüyorsan kim ne derse desin ince çapari herzaman daha verimli olduğu tescillidir. İnce takımdan vazgeçme derim. Genel olarak çaparilerde kullanmak gereken ölçüler; Köstek Çapı; 0,10-0,12 mm Beden Çapı ; 0,20-0,25 mm İğne No ; 11-12 Nr genel olarak siyah çapari iğnesi - Kısmen beyazıda tercih edilir... http://avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=7-SUNGER-CAPARI Bu adresteki çapariler dediğim ölçülere sahip çapariler ve tarafımdan denenerek verim alınmıştır. Kişisel tavsiyem = açık yeşil siyah iğneyi tercih et Alternatifi = beyaz floş beyaz iğne... Kendin yapma konusunda ise çapari bağlama konularını arama yaparak veya düğüm bağlama tekniklerini inceleyerek zamanla öğrenebileceğin bir gerçek. Bunun dışında piyasada hazır köstek olarak satılmakta dediğim ölçüleri baz alarak hazır kösten edinirsen kendinde daha uygun fiyatlara çapariler elede edebilirsin... Verdiğim linkteki çapariler alacağın malzeme ve uğraşı göz önünde tutarsan baya avantajlı tercih edebilirsin... Av haritası hakkında ise bulunduğun mevkiyi tam olarak bilmiyorum sanırım Anadolu yakasında kalıyor. Bir bilen arkadaş yardımcı olur saınırım... Sevgiyele kalın. Umarım yardımcı olmuşumdur...