Hepsiburada dan ilk internet alışverişimi yapayım dedim ve 5 liralık bir sahte balık aldım balıkta şu;http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=1308406&productid=sporvr7102015 ama 12 gündür beklemedeyim ve hala tedarik sürecinde diyor yani kargoya verilmiyor 2 kere mesaj attım , ''kardeşim dur yeaaa sistemi yeniliyoz anadınmı... halledijez'' tarzında resmi dille tabiki, bir mesaj geldi 2 dir aynı cevap otomatik cevap yolluolar, zaten tedarik sürecindeki eşyalar için gönderilen mesajlara bakmıyorlar bile tahminimce, demem o ki aman diyeyim bu siteden uzak durun yoksa mezarınıza yollayabilirler eşyayı... ben rapaladan vazgeçtim 8 liraya güzel bir ders almış oldum makine ve kamışta alacaktım iyikide önce bu tecrübeyi yaşamış oldum , bence internetten alışveriş yapmayın imkanınız varsa gidin yerinde alın ben öyle yapıyorum ve öyle yapıcam
aytac kardeş bu sana bir ders olmuş.bana göre bu site balik malzemesi alınacak bir site değil çünkü sadece balik malzemesi satan bir çok site var.eğerki balik sitelerindende alışveriş yapacaksan ilk önce stok durumu öğren derim.eğer seçtiğin pelikanı almak istersen bence direk dağıtıcısından almanı öneririm. http://www.firaronline.com/urun-listesi/balikcilik-suni-yemler/mc=1&ct=5&br=&discount=
verdiğin sitedede en az 20 liralık eşyayla sepetin dolu olması lazım hepsi dolandırıcı bunların gdicen alıcan mağazadan,sağolasın site önerisi içn
Alışverişin en güvenli olduğu sitelerden birisidir hb.com. Siparişi iptal edebilirsiniz...Paranızı geri alabiliyorsunuz. Ama bekletme ve müşteriye ilgi konusunda Kocaman sıfırı hakediyor... Bir kaç defa beni de "mağdur" etmişliği var.
Hepsi burda işleri iyice bozdu bu tedarik süreci olayından dili yanmış biri olarak stok sordum 4-5 gün oluyor hala cevap veren yok. Ancak parayı şak diye sizden çekiyorlar. En sonunda bıktım sziden artık silin üyeliğimi dedim. Bende Hepsi burdayı önermiyorum sadece balık değil hiç bir alış verişte önermiyorum. Sadece süper hızlı gönder dedikleri var ellerinde onları yolluyorlar gerisi hikaye 3 günde falan gelen ürün görmedim daha ben.
abi 12 gün olmuş siparişi verdiğim tarih resimde görülüyor ufacık sahteyi gönderemediler bende sanıyorum 3 4 günde gelicek oh ayağıma kargo yazlığa sahte getirticem , izmirdeyim şimdi gidicem yarın sabah kemer altına pazarlığımı yapa yapa alıcam sahteyide kamışıda makinayıda eve gelincede tedarik sürecindeki o eşyayı iptal edicem birdahada internetten alışverişmi... allahın oğlu gelse ı ıh...
yok abi geleceği yok bunu ben beklersem cidden mezara paket olarak yollucaklar bu rapalayı gidip mağazadan alıcam iptal edicem ürünü versin abi verdikçe reeling devam...
Yinede internetten derken genel olark endişelenmeyin. Sadece bu tip siteler müşteriye pek değer vermiyor. Burda kargoda beklemek istemiyor ve internetten almak istiyorsanız sahibinden veya gittigidiyordan satıcı ile direk özel mesajla konuşarak alıcam ne zaman kargolarsın şeklinde bir diyalogtan sonra muhtemelen kargo ertesi gün elinde olur.
Arkadaşlar ben öfke kusarken bu öğlen tedarik sürecinde görünen eşya (13 gündür 11 temmuz-24 temmuz arası tedarikteydi) bu gece paketleme sırasına mı ne alınmış az önce baktım yani 13 gündür tedarik sürecinde yazısını okumaktan bıkmış öfke kusan bünyeme ilaç gibi geldi bakalm heralde bundan sonra süreç hızlanır(10 gün daha bekleyeceğime adım gibi eminim) ürün elime ulaşana kadarki süreci burada bildiricem siteyi hala önermiyorum uzak durun aman...
hepsi burada önceden iyiymiş ancak tanındıkça ve büyüdükçe dağılmışlar.. bir tek bu tip sorunlar yok ambalajı açık ürün mü dersin teşhir ürünü mü ne dersen yolluyorlarmış. (şikayetvar ya da şikayet com ) parantez içindeki sitelere girerseniz ne kadar çok mağduru var anlarsınız. Çok geçmiş olsun 8tl ile yırmışsınız
bu tür siteler birçok insan için çok faydalıdır.ancak bu tip ucuz bir sahteyi,hele de istanbulda olan bir kişi için bu siteden almak hata olmuş...birçok alanda alışveriş yapılabilir ama balık avı malzemeleri için daha güzel siteler var...neyseki pahalı bir sahte değil beklediğiniz.ben yine de bu siteyi öneririm başka konularda tabiki...