tam bir av aracı ve bu modeli türküyede görme şansı çok az buda bi gubetçi abimizin [img=http://img147.imageshack.us/img147/3372/25082007004jm0.jpg]
abi bu tam bir kamp aracı biz genelde yozgata samsuna balığa uzun süreli gittiğimiz için öyle yazdım aracın tavanı tek bir düğmeye dokunarak 10 saniye içinde iki kişilik yatak haline geliyor alt katta ise buzdolabı tüplü ocak ve tv mevcut wv californiya markası
Eee Biz çadırda yatıp kalkıyoduk. Kulak Zil sesinde parmaklar kadehte, sigara her daim elde. iki dakkada yakarız yahu bir bunu... ben pek ısınamadım buna. peki bu kaliforniyalı arkadaşlar nasıl yapıyor acaba
bence yatak sistemi güzel ama bu uygulamayı 4x4 bi araca uygulayıp kara avında kullanılsa daha güzel olabilir diye düşünüyorum çünkü 4x4 le hemen hemen her yere rahatca girebilirsin balığa,kampa,ava ama bu arabaya adam gibi bi yere giremessin ama uzun yol için ideal otel parası vermessin fakat bu arabayla her avlaga her kamp yerine giremessin sadece düz olan yerlere girersin fakat bunun tepesine çıkcan yatcan kulağın gene bi şekilde zilde olcak zil çaldı büyük bi balık sen aşşağıya toparlanıp inene kadar balık ortalığın dumanını çıkarttırır bu sistemi 4x4 bi araca uygulucan ve kara avında kullancan gece olunca çıkıp yatarsın mis gibi imkanlar olsada böle bişeyler yapsak yav...