her taşın altından balık çıkmaz

Konu, 'Av Hikayeleri' kısmında postaci_61 tarafından paylaşıldı.

1. postaci_61

postaci_61

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    rus kefali 9.35 kg
    sevğili dostlar çostuk bir kere çocukluk yıllarım dan paylaşalım bir anımızı hem gülelim hem eğlenelim
    yaş 13/14 çocukluk erğenik hızlı dömemlererimiz köyümüzde bahçemizin içerisin de doğal bir kaynaksuyu vardı köylülerimiz ve ailemiz o suyu kullanırdık ah o harika kaynaksuyumuz içtikce insanın içini yakan suyumuz yazın buz ğibi
    kışın ise ılık demekki gerçek bir memba suyu imiş
    köyümüzde ki dereye giderdik dere dedikse öyle eni 3/4 metre derinliği 1/2 metrelik bir dere değil kendince şırılşırıl akan tatlı deremiz köye su bağlanın ca bizim kaynak bana kalmıştı ne de olsa artık moderen olmuştuk artık evde su akıyor ya kim artık elinde elinde ğüğüm kova ile su almaya ğiderki havuz artık benim di 1 m civarında genişliği 20/30 cm derinliği olan bir havuzum vardı artık
    dereye balık tutmaya ğiderdik yemek için misina ile havuz için el ile balık yakalardım başladık önce solucan yakalamaya peşinden sinek avı tabi sineği oraya ne ilke çekeceğinizi tahmin edin herneyse çoçukluk heyacan 15 /20 tane 1 karşlık sazanları yakaladık dedik artık havuz için balık yakalayalım
    sıyırdık üstü başı ğirdik dereye 1/2/3 derken ğüzel balık var tam trabzon beşikdüzü denizli köyü ile adacık pirinçlik plajı (tavsiye ederim tertemiz deniz akua park incecik kum ve çakıl) arasındaki köprünün altında balıkları çok ğördüm hemen derenin alt tarafını ağ ile kestim dereye ğirdim balıkları saymışyım tam 7 balık vardı başladık taşları tek tek yoklamaya 1/2/3/4 balıklar tamam sonbir taş kaldı biliyorum oradaki balık bıyıklı olmalı zira sazanların hepsini almıştım orada 1/2 balık kalmalıydı hemen taşın altına elimi soktum 2 elime birden balıklar takır takır vuruyor kaçmaya delik arıyorlar ben okadar zahmetten sonra daha balığı kaçırırmıyım hagayret balığı elimin içine almaya çalışıyorım balığın 1 ni daha almıştım 1 balık daha olmalıydı elimi tekrar taşın altına sokdum amanallahım sanki balık taşın altında yavrulamış tı elime balıklar ta tak vuruyor 1 ine elim aldım 2 tane dana parmaklarımın arasın da idi ah may gat balıkları kaçırmamam onları öldürmemem gerekiyordu yavaşca elimi kayanın altından çıkarttım amantanrı oda ne avucum daki balık tı hemde bıyıklı o balıksa ya parmaklarımın arasın daki neydi acaba parmaklarımın arasına yılanı almışım tam mortasın dan tutmuşum hayvan 2 balık ğibi ellerimin arasında sızmış bana bakıyor o na el ile balık avından soğuduğum ğündür ama misina ile ava devam buğün keşap girişin deki viyadüğün altın dan 3,5 kğlik 2 adet levrek almışlar rapala ile için yanıyor cumartesi pazar çabuk ğel

hepimize rastğele saygılarımla

2. saitcan

saitcan İSMAİL

Favori Kamış:
    el oltası
    En İyi Avı:
    850 gr mercan 700 gr çupra .
    Gürol abi elerinine sağlık ne güzel yazmışsın bu yazıyı okurken 20 sene önceye götürdün beni.

3. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Emeğine sağlık abi.

4. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Gurol Bey cok guzel yazmissiniz. Yillar oncesine goturdunuz bizleri. Tebrik ediyorum.Bir musibet bin nasihate bedel derler.Amator balikciliginizi bir yilana borclusunuz. Ne guzel yilanmis o.

Dahasina rastgele dostum.Daha fazla aninizi bekliyoruz.:)

5. themad2

themad2 Serdar

abi ne güzel yazmışsın bakalım bizimde böyle anışlarımız olucakmı:D

6. Olur Abicim olur..;)

Yaş daha 16..ne anıların olur sen merak etme:D