Öncelikle herkese selamlar, tatlı suda profesyonel sayılan biriyim diyebilirim ama tuzlu su avcılığı balık ların avlanma tekniği hakkında çok bilgim yok. İzmit herekeye yeni taşındım. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. İstavrit çaparasi aldım ama,bayağı bir çeşiti varmış. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. Herkese iyi avlar.
Bol Sans Selamlar, bende siteye yeni katildim. Benim balikcilikla ilgili tarihde bir tek tecrübem var oda söyle: Saniyorum 1978 yada 79 yillariydi ozaman cocukdum güzel bir akraba kiziyla Degirmendereden kayikla baliga acilmisdik. Ozamanlar körfez nisbeten daha temiz tabi. Ellerimizde uyuduruk birer capari....nasil diyeyim 8-10 tane igne var hepsindede beyaz tüylü birsey vardi. Her attigimiz olta istavritlerle doluyordu cok zevk almisdik. En kötü atisimiza 4-5 istavrit geliyordu düsün artik. Aksama gidip afiyetle yedik taze baliklari. Demem o ki eger istavrit türü seyler varsa yakalamak cocuk oyuncagi basit bir capari ile. Bol sans dilerim. Bu arada Anneannemden dinlemisimdir 1950 lerde Uzmit körfezi balik cennetiymis..türlü türlü balik.