herkes destek için buyursun

Konu, 'Genel Konular' kısmında balikci_82 tarafından paylaşıldı.

1. balikci_82

balikci_82 nusret

Favori Kamış:
    okuma salina 4.20 3 parça
    Favori Makine:
    daiwa windcasst
    En İyi Avı:
    #direnlüfer
  2. greenfish

greenfish q

mektup zarfına kalem koyunca açmazlar de mi :D

3. Cenani

Cenani cenani

Favori Kamış:
    Lineaeffe AC Casting 420
    Favori Makine:
    Okuma Rav-II 65
    En İyi Avı:
    1 kg 500 gr Gökkuşağı Alabalığı (Şemsipaşa)
    Merkezi yerlerde standları var. Oralarda elden verebilirsiniz.

4. greenfish

greenfish q

ben bu eyleme katılmak istiyorum, tabi beraberimde 20-30 kişiyle :D ama notu ve kalemi ulaştırma kısmında hala kafamda sorular var. daha önce mektupla kağıtdan başka bişey göndermedim.

5. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Nusret kardeşim,

Bundan önce ki '' Seninki kaç santim '' diye kampanyalarına katıldım. Ertesi gün başladılar talimatlar içeren mail göndermelere. Bu talimatlara uysam, inanınki 3 gün sonra eylemlerde kullanmak üzere çağıracaklar. 10 gün sonrada bir telefon, her ay düzenli olarak nakdi yardım talep ediyorlar. Bunun içinde kart bilgilerini istiyorlar.

Tamam kardeşim, üye olduk, ilgili yerlere mailler attık tamamda, ben sizin emir eriniz ve köleniz değilim. Bana talimatlar içeren mailler atamazsın. Daha sonra benden kart bilgilerimi alarak beni yardım konusunda, sonsuz vadede takside bağlayamazsın.

Hani derler ya '' Selam verdik kardeşim, borçlu çıktık '' diye. Bunlarınki aynen bu.

6. balikci_82

balikci_82 nusret

Favori Kamış:
    okuma salina 4.20 3 parça
    Favori Makine:
    daiwa windcasst
    En İyi Avı:
    #direnlüfer
    karar senin abi ama bu kampanya balıkların türünün yok olmasını önemsemeyip kanuna imza atmayan mehdi eker için sadece hatırlatmak için kalem gönderiyorsun.. seninki kaç santim kampanyasına bende katıldım ne yalan söyliyim gönderdikleri mailleri açıp bakmadım ama o yüzden söylediğin olabilir abi.

7. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Bir kalem değil kardeşim bin kalem feda olsun. Önemli değil.

Burada vurgulamaya çalıştığım sey, hep menffat içeren şeyler. Kalem bahane, once üye edecekler, sonra hep aynı taktikler. Bu üyelerin %5 i onlar için bir kazanç. Neymiş efendim, '' Biz kuruluşların nakdi yardım taleplerini kabul etmiyoruz. '' Yani teklif edilen 10.000 lirayı kabul etmeyeceksin, benim,senin vereceğim 20-30 liralara bakacaksın. ??????

Artık şu güzel ülkemde, güvenebileceğim, işte bu, diyebileceğim bir şeyler arıyorum.

Önümüze koydular ve gördük. Sayayım, T.H.K.- Mehmetcik vakfı - Deniz Feneri derneği - Kızılay, daha niceleri.

Falan numaraya Boş mesaj gönder, 5 Tl yardım yap, deri ver, Kurbanı bağışla, Okullardan evlere zarf gelir, içine para koy ve gönder. Onu yap, bunu yap. Sonunda trilyonluk yolsuzluklar.

Yani bir kulağımızın arkası kaldı.

Son düzenleme: 24 Ağustos 2011
  8. zarganacı34

zarganacı34 önder

Favori Kamış:
    lineaeffe s-curve kamış+Okuma synex 660 makina, Lineaeffe fire spin trabucco makina
    En İyi Avı:
    Levrek
    Aynı konudan ben de çok şikayetçiyim. Sadece telefon bilgilerimizi elde etmek için yapıyorlarmış bu kampanyaları. Dergi satacağız diye bu kadar uğraşmasalar belki yardım yapardım. Sempatim de vardı ama çok itici olmaya başladı bu sistem. Bankalar posasını çıkarttı bu sistemin. Başka bir pazarlama yöntemi bulmalarının zamanı geldi bence.