DEĞERLİ DOSLARIM SİZLERE ÇOK ACİL GÖRDÜĞÜM BİR KONUYU HEMEN iLETMEK iSTEDiM. ÇALIŞTIĞIM KURUM ÇERÇEVESİNDE , ÇOK GÜVENİLİR BİR DOSTUMDAN ALDIĞIM E-MAİL ÜZERİNE... U KOD ADLI BİR HACKER REKOR DENEMESİ İÇİN TÜM TÜRKiYEDEKi KULLANICILARIN ADRESLERİNİ İMHA EDECEĞİNİ SÖYLÜYOR VE YAPIYOR. ONUN ICIN SAKIN LISTENE '' REA '' ADLI HER HANGİ BİR MSN ADRESİ KABUL ETME. HATTA TÜM TANIDIKLARINIZI VE LİSTENDEKİLERİ UYARIN , ÇÜNKÜ LİSTENDEN BİRİ KABUL EDERSE SEN DE GİDİYORSUN. BİR SÜRÜ TANIDIK KİŞİLERİN ADRESLERİ HACKLENMIŞ. LÜTFEN ÇOK DİKKATLİ OLUN.
Herkes Dikkatli Olsun! Yücel ben bu sabah saat 10,00 gibi ilk kez aldığım için bu e-mail'i. Acil gördüğüm için açtım konuyu, eski bir e-mail olduğunu bilmiyordum. Ben ilk kez gördüm.
Arkadaşlar konu ile ilgili bir bilgide ben vermek istedim..Son günlerde Msn nize eklenen biri sizin adresinizi "beni kim engelledi" diye bilinen bir adresten aldığını belirterek link vermekte..Açıklama olarak son derece güvenilir,ve art niyetli olunmadığı yazılmasına rağmen durum çok vahim olmaktadır.Bu linkte sizden msn adresiniz ve Şifreniz istenmekte..Bu bilgileri verdiğinizde msn adres defterinizeki tüm adreslere sizin hesabınızdan mail gönderilmekte.. Hangi site olursa olsun Microsoft haricinde hiçbir siteye bu bilgilerinizi vermeyin..Gönderilecek mesajlardan sorumlu olduğunuz için sorun yaşayabilirsiniz