Arkdaşlar yazdıklarım tamamen benim görüşümdür. Satıcı arkadaşla hiçbir çıkar vs. bağlantım yoktur. Arkadaşlar sahibinden.com'dan http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-doga-sporlari-balikcilik-saenger-spirit-mp-tele80-3-00-30-80-karbon-kamis-35381225/detay/ bu kamışı satın aldım 1 hafta önce. Alırken çok tereddütlü idim içimde hep acaba vardı. Bu kamışlar geçtiğimiz cumartesi günü ilk balık denememi yaptım inanılmaz rahat bir kamış atışı tutuşu shimano catana makinamla uyumu inanın ben bukadar kaliteli bir ürün beklemiyordum. cumartesi günü 1 saat kadar at çek yaptım ve hiçmi hiç yorulmadım. Kamış gerçekte spin kamış olarak dizayn edilmiş ama dip içinde kullandım sonuç gerçekten çok güzeldi. yani ben aldım çok menun kaldım şimdi bir kaç arkadaşım daha istedi onlarada alıyorum fiyat açısından oldukca uygun 30 -80 gram atarlı kamış almak isteyen arkadaşlar tavsiye ederim gerçekten çok güzel bir kamış. Beni yanlış anlamayın satıcı arkadaşı ne tanırım ne bilirim. Parasını gönderdim ürünü kargoladı ilgili ve dürüst bir arkadaş.
dostum benim bildigim bogazda surf kullanır herkes ama atacagın mesafeye baglı 100-200 gram agırlıklı surf kullanıyorlar genelde. ama balık kıyıda dersen bu kamışla 30 gramla çok rahat 40mt veya 50 mt atarsın bu kamışın güzel yanı hafif ve at çek için süper bir kamış.
30-80 gr atarlı ve spin? sörf olarak uygun olabilir fakat at - çek için maalesef atar değeri yüksek kaçar tabiki benim görüşüm bu,yani kullandığım sahteler maximum 20 gr dır.fiyatı uygun gözüküyor kalitesini de alarak test etmişsiniz sonuç olarak uygun rastgele.
bazı arkadaşların konuşmalarından duymuştum sahteyi daha uzaga atabilmek için kurşun takıyorlar. bu iş için uygun gibi
Arkadaşlarımızca da ifade edildiği gibi spinden çok surfe uygun ve her meraya gitmez. 3 mt. boy da at-çekte sorun olur. İstenilen aksiyonu vermekte yetersiz kalır. En büyük avantajı hafif olması. 272 gr. fena değil. Sana hayırlı olsun, güzel günlerde gönlünce kullan.