Arkadaşlar yarın sabah ALLAH nasip eder ise B.Çekmece gölüne gitme niyetim var Bu aralar orada ne avlanıyor gölün hangi bölümünde hangi yemle ne balık çıkıyor yardımcı olur iseniz sizlere çok müteşekkür kalacağım Avlarınız bereketli ömrünüz sağlıklı olsun Hepinizi emenetçilerin en güzeli yüce Mevlaya emenet ediyorum sağlıcakla kalın
hezarefen hava alanı çevresi veya bağşayış köyü altındaki köprünün çevresine giderseniz yaya hamur basıp altındaki iğnelerede solucan takarsanız israilsazanı tutarsınız
. Aytekin. 1) Solucan satmıyorlar . oradaki esnaf ta solucan yok. Hava çok sıcak olduğundan bu hafta solucan çıkmamış.(üstelik yağmur sonrası) Ahmediye köyünden hamur ve mısır alıp büyükçekmece tarafıdan attım ama malesef... israil bile yoktu. 2) Oralar tamamen kurumuş. sadece koyu bir balçık vardı...
Durum bu kadar vahim mi yani gitmeyeyim mi ne dersiniz Oraya eniştem ve ailemle gidicem sonra rezil olmayalım
Merhabalar, bu yakın zamanda Büyükçekmece gölüne Ahmediye köyüne gitmeyi düşünüyorum.Sizce sazan için tam olarak nerde avlanmalıyım ve nasıl bir takım kullanmalıyım tatlı suda acemi sayılırım yardımcı olursanız sevinirim.Birde yayın için kurbağa kullanmak istiyorum acaba göl civarlarında satan bir balıkçı bulabilirmiyim şimdiden çok teşekkürler....