şu An Aktif Olan Tüm Balik Avina Gönül Verenlere Selamlar Olsun Ben Yeni Yeni Merak Sardim Bu Faaliyete Uzun Zamandir Hep Isteyipte Bir Türlü Vakit Ayiramamiştim Cumartesi Ve Pazar Gunu Ilk Avima Gittim Fakat Bir Tane Bile Yakalayamadim Malesef Hafta Sonunu Iple Cekiyorum Bakalim Bir Seyler Nasip Olacakmi Ama Gercekten Cok Zevkli Ve Eglenceli Bir Ugraşi Burdan Ustalarin Tavsiyelerini Takip Etmeye Calisacagim Tekrar Herkese Iyi Geceler ...
sen yanmışsın arkadasım hele bitane yakalada gece yattıgında kulagına zil sesleri gelmeye başlayacak gözlerini yumdugunda şamandıranın gittigini göreceksin.
peugeot motorların ön lambasının altına kücük çan takıyorlar hala onları duydugumda kendimi baklıktaymışımda olta zili çalıyormuş gibi geliyor uzaktan koyun keci çanı duydugumda bile aynı şey oluyor.sizlerede oluyormu böyle şeyler?
Avcilikla Nasil Araniz Ben Yeni Basladim Is Guc Zaten Merakim Vardi Bir Turlu Malum Bizim Isleri Biliyorsunuz Aangarya Cok Gectigimiz Cumartesi Pazar Ilk Avima Gittim Bir Sey Yakalayamadim Ama Gercekten Zevkli Bir Ugras Insan Kendinden Soyutlaniyor
Aramıza hoşgeldin keyifli paylaşımlar dilerim, yapmış olduğum avlarla ilgilernirsen bana yaz sevgiler hoşçakal.