Uzun süredir siteyi üyeliğim olmadan gerek facebook üstünden gerek balıkavi.net üzerinden takip etmekteyim işim gereği günümün çok büyük kısmı bilgisayar başında geçtiği için zamanımı bir kaç site içerisinde geçiriyorum bunlardan biride tabiki burası. Nedendir bilinmez bir çok siteyi ilk önce uzaktan takip eder sonrasında üyelik alıp sohbete paylaşıma katılma durumunda bulurum kendimi. Burasıda öyle olacak ki artık forumda gördüğüm kişileri tanıyor gibi ancak bir o kadar da tüm avlarında sanki bende onlarla avlanmış gibi hissettirdi beni her konusunda. Olta ile balıkçılık sevdası rahmetli dedemin kucağında kadıköy sahilinde başlamış olsa faal olarak avlanmam kendi başıma ortaokul zamanlarında Ayvalık Sarımsalıklı ve çevresinde olmuştur. Kah dalışlar kah açık deniz kah kıyı avcılığı O yöreler ile ilgili ufakta olsa insanlara yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. Ee tabi bu işler tek taraflı değil sizlerden okuduğum öğrendiğim seylerin karşılığı olarak bu bilgileri kabul ederseniz sevinirim. Tekrardan herkese bol bereketli avlar oltalarınızın ucu hep ıslak olsun Güzel raporlarda görüşmek üzere
Yaman hoşgeLdin memnun oLdum.. iyi diLekLerin için Teşekkür ediyor ve biLmukabeLe diyorum görüsürüz..