Herkese merhabalar artık bende oltacı olmaya karar verdim zıpkıncılıtan sonra oltada iyi gidecek sanırım.rastgelsin herkese
Hoş geldin diyeceğim, fakat benden önce gelmişsin. Yinede hoş geldin. Umarım aradıklarını en güzel şekilde, arkadaşların da katılımlarıyla bulabilirsiniz.
Hoşgeldin Serdar. Zıpkıncılıktan oltacılığa geçen bir dostumuz daha var, ZIPKINCI İBO. Hele bir yokla kendisini, oltacılık nasılmış?
:thumb: :thumb: :thumb: Herhalde, makina sayısı 20 falan olmuştur. Allah'dan, 2-3 aydır mola verdi, alım işine.
Hoşgeldin Serdar kardeş... keyifli paylaşımların, bereketli avların olsun... Dostunuz oltacılıktan bir şey anlamadı vallahi Nuri abim. Kulak müsaade etse zıpkıncılığa geri dönecek, şimdilik kışlık sistem, bozkır havası ve akvaryum ile idare etmekte... saygılar abicim... Tövbe dedim biliyorsunuz Tevfik abi... daha yok, billahi de yok, tilahi de yok... saygılar...
Herkese çok teşekkür ederim derslerim dolayısıyla biraz uzaktım ama döndüm artık biraz da balıklar ile ilgili ders çalışmaya.ZIPKINCI İBO abim ben tam olarak bırakmadım zıpkını ama sanırım benimde bu sol kulak işi bozacak gibi duruyor daha 4 gün önce hastanede açtım gözümü KBB uzmanı kontrol etti su değmeyecek dedi iltihaplanmış inşallah sorun büyümez.