Arkadaşlar merhaba, Aranıza yeni katılıyorum, bir kaç haftadır forumdan takip ettiğim kadarıyla ilk setimi oluşturmaya çalışıyorum. Ankara ve yakınlarnda avlanmayı planlıyorum. Sazan ve turna avı yapmayı planlıyorum, ilk setim için düşüncelerinizi öğrenmeyi çok isterim. Kamış Lineaeffe spring carp kamış 3.60m 200 Tl teleskopik karbon kamış,360cm boy,111cm kapalı boy,350g ağırlığında, 3lbs çekerli, 5 parçalı, Misina klavuzları korozyona dayanıklı kaplamalı. Atışlarda elinizden kaymaması için eva sünger bölüm, Bu kamış Sazan avı için tasarlanmış bir modeldir fakat genel amaçlı olarak birçok balık avında kullanılabilir Makine Okuma Avenger FD AV-65 Olta Makinesi 162TL, 65lik büyük makara, 4,8:1 devir oranı, 7 rulmanlı, Aliminyum kafa, 0,35mm/390m - 0,40mm/300m, 0,50m/185m misina kapasitesi, 565gr ağırlıktadır. Misina Fox Warrior XT Line 12LB Misina 45Tl XT Sazan Hattı, son derece sert ve zor, gevşek ve yönetilebilir, sürekli güçlü ve güvenilir bir ıslak düğüm gücünü birleşen kaliteli misina. İlginiz ve yardımlarınız için şimdiden hepinize teşekkür ederim.