Ben bir balıkçının kızıyım.. İnternette babam için balık bulucu ile ilgili birşeyler ararken sitenizi gördüm ve foruma hiç düşünmeden üye olmak istedim.. Böyle forumlardaki paylaşımları severim.. Şimdi ilk yardım talebim Garmin 160C ile ilgili Babama yurtdışından makul bir fiyata bu balık bulucudan aldık ancak Türkçe menü yada kullanma kılavuzu olmadığı için henüz verimli olarak kullanamıyor Boat Show'da edindiği broşürlerden satıcı firmalara ulaşıp bilgi almak istedim ancak ulaşamadım.. Sizden talebim bu cihazı daha önce kullanmış, deneyimi olan yada Türkçe kılavuzu olup da bir fotokopisini de sana gönderirim diyen bir denizci var mı Yardımlarınızı bekliyorum.. Herkese şimdiden teşekkürler..
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz... Gerekli bilgi ve detayları arkdaşlarımız en kısa sürede cevaplarlar. Tekrar hoşgeldiniz der, İyi paylaşımlar dilerim...
Merhaba aramıza hoşgeldiniz. Balık bulucularla ilgili olarak aşağıdaki linke bir göz atabilirsiniz. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=562&highlight=bal%FDk+bulucular
Hoşgeldin Balık Sevdalısı Handan Kardeş ; Öncelikle Aramıza ve Ailemize Hoş Geldin. Araştırdığın ve aradığın konular ile tüm can dostları burada bulacağından eminim. Keyifli ve zevkli paylaşımlar.
Aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar. Bizde elimizdeki malzemenin Türkçe kullanım klavuzunu rica edip bir av bayiden fotokopi çektik sizin için bir fikir olur umarım.