1 aydır siteyi fanatiklik derecesinde takip etmekteyim üye olalı epeyi zaman geçti ama değerli paylaşımlarınızı okumaktan kendimi tanıtmaya fırsatım olmamıştı, Gıyabında burada çok kişiyi tanıdım çok değerli abilerim kardeşlerim var paylaştıkları bilgileri kullanmaya başladım herkese çok çok teşekkürler... RASTGELEEEEEEEEEEE....
hoşgeldin mahir kardeş bu site adamı bağlıyor işte herşeyden önce burda dostluk arkadaşlık olayı süper senide aramızda görmekten mutluyuz.
Mahir kardeşim aramıza hoş geldin keyifli paylaşımlar.yanız merakımı mazur gör imza ayarlarındaki ingilizce yazıda ne diyor acaba merak etim
herkese çok teşekkürler, ne kadar güzel bi siteymiş bursaı inanamadım yaaa )) ne güzel insanların arasına düşmüşüm... herkese sevgiler saygılar... en kısa zamanda güzel av raporları da yazarım inşallah imzama gelince, söyle tercüme edebilrim; çok yakın, nekadar uzak olduğu farketmez, kalpten öte olamaz, sonuna kadar kim olduğumuza güvenirsek, gerisi önemli değil direk türkçe çevirisi biraz yavan kalıyo ama çok güzel bi şarkı sözüdür