Merhaba ben Umut Şeker. Yandan bilgilerimi görebilirsiniz. Ayvalık ta büyüdüğüm için bir türlü ayrılamıyorum deniz kenarından 8-15 yaş arasında yelken sporuyla uğraştım. Tek yıldız dalgıçlık belgem var ama olta balıkçılığını seviyorum. Balık tutmaya çok ufak yaşta başladım ve cidden hastayım diyebiliriz. Balık tutmak dediniz mi akan sular durur Yaklaşık on yıl teknemiz oldu fakat Ayvalığın poyrazı hep bizi sınırladı. Bilmiyenler için söyleyeyim Ayvalık da hem şiddetli eser hem de esmeye başladımı bir hafta dinmez ) Belki de bu yüzden ben de hastalık oldu ) Bu aralar kıyıdan takılıyorum ama her zaman mercan takımlarım hazırda bekler 3 tane kamış/makara takımım var. 1.si çok eski artık yanıma almıyorum(3m kamış/markasını hatırlamıyorum) 2.si Pelican California 300(3m) ve Banax SX3000 makina 3.sü kız arkadaşıma aldığım SPro 2.70 kamış ve pelikan şeffaf sert plastik bir makina.(çok hafif bir takım) En büyük avımı uzun uzun yazmayı istiyorum o yüzden ayrı bir başlıkta anlatmayı planlıyorum. Elimde fotoğrafı da var. Bu yılki en buyük avım ise yandaki Çıpura Burada olmaktan çok mutluyum. Tekrar herkese merhabalar.
Umut kardeş merhaba, Sitemize hoş geldin. Ben de Ayvalık civarında avlanırım İstanbul'dan kaçma fırsatı bulduğumda sık sık gelirim körfez bölgesine. Bana o civarlarda önerebileceğin, kıyıdan avlanabilecek avlaklar var mı?? Özellikle levrek, çipura avlamak istiyorum. Şimdiye kadar ancak birkaç kez lidaki tutabildim. Rastgele. Faysal
Hoşbulduk abi, gerçekten çok güzel bir site. Ailem Ayvalıkta yaşıyor ama ben fazla gidemiyorum... gitsem de sürekli balıktayım. Kıyıdan balık Ayvalık ta gittiçe zorlaştı eskiden çok iri kefallerin-levreklerin sürüler halinde gezindiğini görürdünüz şimdi cidden balık yok denilecek kadar az. Ben kafa dinleyeceğim yerleri tercih ediyorum ama yine de çok balık yok dediğim gibi. Ama genelde sadece çıpra ve levrek tutuyorum. Daha çok Çataltepe ve sonrasındaki yerlerde takılıyorum. Patrisya Koyu, Maden Adası Yolu, Maden Adası, Alman Koyu.. Ayrıca yakın bir yerlere gitmek istersem Şirinkentin çevresindeki kayalıkları veya Köprüyü tercih ediyorum.
Hoşbulduk sittingbull(Kaan Erçetin), saitcan(İsmail), simendifer abilerim kardeşlerim umarım çok güzel paylaşımlar yaşayacağız Balık avlamaya giderken bundan sonra bir de kamera da götüreceğim
UMUT öncelikle hoşgeldin. ayvalıklıyım dedin kimlerdensin ailen orda ne iş yapar, nerde oturuyorsun , vs.vs. burda okuyormusun, calışıyormusun vs. vs. vs. bilgileri tamam larsak daha güzel muhabetimiz olabilir.
Selam SAVAŞ abi, Şeker ailesi anne baba teknik öğretmen Mehmet, Nesrin. Batı büfeden aşağı inince ilk durak yakınlarında oturuyoruz yani Armutçuk da. Siz nerede oturuyordunuz? Bilgisayar Mühendisiyim, özel bir şirkette çalışıyorum. Sizin meslek nedir? Artsın tabii ki muhabbet
Hoşbulduk Menfer Abi. Turgutludan Almanyaya Gurbet epey zor di mi. Umarım güzel paylaşımlarımız olacak bu vatan özlemini hafifletmeye çalışacağız