sevgili balıkavı.net üyeleri ben aranıza yeni katıldım.Sitenizi inceledim ve üye olmaya karar verdim.sizden alacağım bilgiler doğrultusunda avlanmak ve kızıma güzel balıklar getirmek istiyorum. manisalıyım ve 4 yıllık evliyim 20 aylık kızım var, oda benim gibi balığı çok seviyor hatta kıyıdan yakaladığım isparozları bile iştahla yiyiyor) sizlerin deneyimleri sayesinde artık daha iyi balıklar yakalamak istiyorum... yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim.. saygılarımla: mehmet erkil
hoşbulduk arkadaşlar... murat bey size bir sorum olacak..Ben şuan işssiz olduğum için haftaiçleri müsaitim.genelde foça ve aliağa tarafında avlanıyorum.Fakat bu sefer seferihisar tarafını denemek istiyorum.Hafta içi tekneyle açılma şansımız varmıdır.Yoksa artık kıyıdan takılacaz.Amacım levrek yakalamak tarif edebileceğin avlak bölgeleri varmı..şimdiden teşekkürler..
Mehmet bey Merhaba, Benim avlandığım bölge çeşmede ve kıyıdan, seferihisar için şuan durum nedir bilemiyorum ama sitede kiralık tekne konusu var, dilerseniz oradan ilgili olduğunuz bölgede hizmet veren teknecilerin telefon numarasını bulabilirsiniz. Tercihiniz çeşme olursa ve kıyıdan avlanmayı düşünürseniz, hem avlak hemde avlanacak tür konusunda mevsimsel verimliliği ele alarak yardımcı olabilirim.
saol eşref abicim hoşbulduk.İnşallah hepimizin avları büyük balıklı olur. manisa' danda tekirdağa selamlar olsun.