Ben aranıza izmirden katılıyorum. Amatör balıkçılıkla ilgili bir çok siteden bilgi edinmeye çalıştım ama sağlıklı ve güncel bil bilgiye ulaşamadım.Ben izmir ve çevresinde nerelerde balık avlayabiliriz bunu öğrenmek istiyorum.Değerli üstadlar ve arkadaşlar bu konudaki bilgi ve tecrübelerini paylaşırlarsa minnettar kalırım.Tüm site üyelerine sevgi ve saygılar..
Emre hos geldin Izmirin neresinde balik avlanmaz diye sorulsaydi bu kadar sasirmazdim acikcasi. O kadar kotumu balik durumlari izmirde? yoksa yanlis mevsim yanlis balik pesindemisin Kiyidan mi avlaniyorsun yoksa tekneden mi?
mrb mehmet arkadaş şaşırmakta haklısın ben aslen tokatlıyım izmirde okuyorum izmirin yerlisi değilim yani, haftalardır arkadaşlarla balığa gitmeyi planlıyoruz ama izmirde nerelerde hangi balıklar çıkar hiç bir fikrimiz yok.. teknemiz yok kıyıdan avlanacağız ilgin için şimdiden teşekkürler..
Emre Bey aramıza hoşgeldiniz. İzmir ;İnciraltından Sahilevleri -Narlıdere arasındaki sahilşeridinde tüm sezon muhtelif mevsim balıklarını kıyıdan avlayabilirsiniz.
Emre'cim aramıza hoşgeldin. Sen bize takıl Emre'cim, hiç pişman olmazsın. Birazs onra Burak çıkar ortaya sana bütün haritayı okur.