istanbulda yaşıyorum mesleğim film sektöründe set amirliği. fakat iş dışındaki tüm zamanlarımı sivricede geçirmeye çalışırım. ustam Vedat Abayoğlu'nun asistanıyım(henüz partnerlik mertebesine erişemediğim için bu sıfatı kullandım uzun yıllardır balık sevdalısı olmakla beraber sivriceye gelişim ve Vedat Ustamla tanışmamdan sonra amatör balıkçılığa bakışım değişti. herşeye sıfırdan başladım. her ne kadar ustamı çoğu zaman kızdırsamda yavaş fakat emin adımlarla ilerlediğimi düşünüyorum herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum. avınız bereketli olsun
Daha önce üstadımızın bir konusunda isminiz geçmişti. Şimdilik asistan mertebesinde olmanız dahi kıskanılacak bir durum. Hoşgeldiniz. Bereketli avlarınız olur inşallah.
işin ehlinden öğreneceklerinizi düşünüyorumda kıskanmamak elde değil. sizinde avınız bereketli olsun.
Merhaba, gıyaben sizi tanıyoruz, Vedat ağabey sizden bahseder zaman zaman. Aramıza katılmanıza sevindik, hoşgeldiniz. Keyifli paylaşımlar dilerim.
bu konuda kendimi çok şanslı görüyorum. Vedat ustanın yanında uzun süre kalarak gerek deniz gerekse tatlı su avına gitmek gerçekten bulunmaz nimet. bende elimden geldiği kadar layık olmaya çalışıyorum
Selam şeref abicim şeref verdin vedat baba nın yanındaysan balığa herzaman 5 sıfır önden gidiyosun demektir ne mutlu sana
Aramıza hoşgeldiniz. Ben de yazları Babakalede oluyorum. Ve arasıra, sokakağzına kaçıyorum. Zıpkınla dil balığı avlaması çok güzel oluyor. İnşallah bu yaz görüşeceğiz. Keyifli avlar diliyorum.
Şeref bey hoşgeldiniz Bende sizi gıyaben tanıyorum, sağolsun Vedat abimiz bir çok konuda veya konuşmamızda isminizi zikretmiştir. Benimde adım Cüneyt, belki sizinde aranızdaki konuşmalarda benim adım geçmiştir Keyifli ve eğlenceli paylaşımlar ile birlikte olmak dileğimle.