Adım Erkan. 1972 İstanbul doğumluyum ve Çorlu da yaşıyorum. Evliyim ve iki çocuğum var. Bir firmada İnsan Kaynakları Yöneticisi olarak görev yapıyorum. Çocukluğum ve gençliğim babamla birlikte Aşiyan, Rumeli Kavağı, Ağırkapı, Galata köprüsü Saray burnu gibi mekanlarda Lüfer, Palamut, İstavrit, İzmarit tutmakla geçti. Kıyıköy aksicim, papuçdere derelerindede alabalık, Terkos, kulakçaıyı gibi göllerde de sazan gibi balıkları tutmuşluğum vardır. Evlendikten sonra pek fırsat olamadı ama tekrar balık tutmaya başlayacağım. çünkü balık tutmayı çok seviyorum Bu site çok hoşuma gidiyor. Gerçekten düzgün bir site. Organizasyonlar düzenleniyor arkadaşıklar kazanılıyor ve geliştiriliyor. En yakın zamanda bir organzasyonda bir araya gelmek dileğiyle tekrar merhaba.
Erkan bey aramıza hoşgeldiniz bende çorluda oturuyorum ayrıca site içerisinde çorlu bölgesi ile ilgili bir sayfamız var bilgilerinize oltanızda hep büyük balıklar olsun rastgele
Erkan kardeşim aramıza hoşgeldin. Senle herzaman görüşüyoruz ama aşağıda verdiğim linkteki konuda diğer arkadaşlarla da tanışma imkanın olur. Rastgele. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=28611