Cümleten selamınaleyküm. Boş zamanlarında deniz kıyılarında gezerek fotoğraf çekip, balık yakalamaya çalışan .bazen yakalayıp bazen yakalayamayan,yakaladığındada balıklar büyüsün diye geriye salan,balık beklerkende atılan çöpleri toplayan,denizin hastası bir garip amatör kıyı balıkçısıyım.Beni aranıza kabul edecekseniz lütfen böyle kabul edin çünkü elimden bu kadar geliyor.Sevgiler.
Varsayalım aleyküm selam,hoş geldin keyifli paylaşımlar.Sende denizimizi temizlediğine göre sende bizlerdensin.Doğa ve Deniz dostu.
Böyle bir balık ve deniz ve de çevre dostu amatör balık avcısı kendine gariban yakıştırması yapmamalı.Yaptıklarının gururuyla başı dik göğsü kabarık gezmeli.Bundan sonra sizi böyle görmek dileğiyle aramıza hoşgeldiniz, keyifli avlar ve paylaşımlar dilerim
Aramıza hogeldiniz. Denizlerin kralı sizin gibi denizine doğasına sahip çıkanlardır. Kendinize iyi bakın.
Necmi Bey,hoşgeldiniz,keşke herkez sizin kadar çevre ve doğaya karşı saygılı olup korumaya çalışsa.Biz elimizden geldiği kadar doğayı koruyarak bu güzellikleri yaşamaya çalışıyoruz.Ama bence asıl önemli olan bir konuda bu güzellikleri bizim çocuklarımızında yaşaması için herkesin çaba sarfermesi ve diğer insanlarada örnek olması gerekmektedir.Sizde bu iyi örneklerden birisiniz. Saygılar,
Saygıdeğer abicim,hoş geldiniz. Hayat anlattıklarınızla güzel gerisi boş.İnsan olmak herşeyin başı insan olabilmek. saygılarımla.
Necmi bey aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim.. Yaban Tv de av videonuz yayınlanmıştı sanırım..
Hoşbukduk dostum teşekkürler.Yaban tv kıyı balıkçısı programını hazırlıyorum.Elimizden geldiğince.Selamlar.