Herkese merhaba. Ben Emre, İstanbul'da yaşıyorum. Şu an 7. sınıf öğrencisiyim. Özellikle yaz tatillerinde babam ( snowman ) ve Adnan Abim ( adnan91 ) ile balık tutmayı çok seviyorum. Geçen yaz zıpkın ile ilk balığımı vurdum. Bu sitede sizlerden öğreneceğim çok şey olduğuna inanıyorum, fakat SBS sınavında balıkları sormadıkları için şu sıra aranızda fazla bulunamayacağım. Yaza doğru daha sık görüşmek üzere.
Emre'ciğim aramıza hoşgeldin, sefalar getirdin. Sen önceliği derslerine ver, nasıl olsa balık işine ayıracak bol bol vaktin olacak. Bu arada "snowman" hiç yabancı gelmedi bana tanıyorum sanki bir yerden
Babasının oğlu, potansiyel junior mod aramıza hoşgeldin, desene babanın takımlarına ortak çıktı, hakan abi'ye selam söyle
Emre yeğenim, hoşgeldin. Nasıl bir usta balıkçı olduğunu biliyoruz zaten. Vakti zamanı gelince de güzel avlarından tadımlık görmek isteriz elbette. Kendine iyi bak, başarılar dilerim. Her şey gönlünce olsun. Sevgilerimle. .
Emre hoşgeldin, baban daki yetenek sende de varsa güzel raporlar göreceğimizden eminim.Aramıza hoşgeldin sefalar getirdin.Babaya selamlar.
Emre hoşgeldin,öğrenme konusunda hiç zorluk çekmeyeceğine eminim.Bu işi ustalardan uygulamalı öğrenme şansın olduğu için çok şanslısın.Ama tabikide herşeyden önce okuldaki başarı çok önemli.Benimde 6 sınıfa giden bir oğlum var oda rahatça balığa çıkabilmek için yazın gelmesini bekliyor.Yazın güzel raporlarını bekliyoruz. Rasgele,
Vay vay vayy benim büyük ortağım hoşgeldin canım kardeşim amatör balık avcılığında öğrenmekte hiç zorluk çekmeyeceksin eminim.. Çünkü sana her konuda yardımcı olabilecek birisiyle aynı çatı altında yaşıyorsun Onun dışında bir sorun olursa değerli üstadlarım ve nacizane ben sana yardımcı olmaya çalışırız güzel raporlar dileğim ile..
teşekkür ederim özgür abi. teşekkür ederim eşref abi teşekkür ederim nejat abi teşekkür ederim nuri abi. inşallah bu yaz bende av raporu yayınlarım. teşekkür ederim aytekin abi. inşallah sizler gibi olacağım. teşekkür ederim gürcan abi. bu yaz bende av raporu yazabilmeyi umuyorum. babama selamınızı ileteceğim. teşekkür ederim erdem abi teşekkür ederim gökhan abi. oğlunuza selamlar. belki onunla birlikte ava gidebiliriz.
Emre,Deniz'inde sana selamı var.İnşallah bir gün kısmet olurda beraber avlanırsınız. Kendine iyi bak,