Merhaba ben Mert, 25 yaşındayım, İstanbulda yaşıyorum. 1 buçuk sene önce forum üzerinden tanıştığım abilerimle yaptığımız bir Galata sabahlamasının ardından işe girmem nedeniyle hem hobiden hem forumdan uzak kaldım. 10 gün önce işten ayrıldım ve tekrar geri döndüm buralara Bu hafta ve önümüzdeki hafta İstanbul boğazı, bir dahaki hafta İzmitin (aslen izmitliyim) karadeniz sahilleri, kerpe özellikle, sonraki hafta da çanakkalede balık peşinden koşacağım. İnşallah güzel avlarımı da sizlerle forum üzerinden paylaşacağım Sizlere bir kaç sorum olacak, geçenlerde eminönünden olta vs. alışveriş yaptım, özellikle aldığım 3 parça tamamen satıcının tavsiyesi üzerineydi, bunlar; Banax SX5000 makina Albastar Beachcaster 420 surf kamış Albastar 2014 spider 330 kamış Bu ürünleri kullanan varmı acaba aranızda? Ayrıca, istanbula yakın çevrede sahilden kalkan avlayabileceğim, en azından deneyebileceğim bir yer varmı? Bide dediğim gibi tamamen boş olduğum için şu sıralar, yapılacak her türlü organizasyona varım Herkese rasgele