Merhaba arkadaşlar bende bugün itibari ile amatör bir balıkcı olarak balıkavi.net ailesine katıldım. Uzun zaman önce başlayıp, yine uzun zaman önce bitirdiğim balık merakımın ardından son 2 haftadır tekrar meraksardım. Unuttuğum (zaten çok da yoktu ) ve bilmediğim konuları araştırmak için internet başına geçtiğimde en çok bu siteyi tercih ettim, hem güzel ve saygılı hem bilinçli hemde güncel bir paylaşım olduğundan ve bende bu aileye katılma kararı aldım. İnşallah bende bilgi ve tecrübe paylaşımlarına ilerde katılabilirim.
Hoşgeldin Sitede aradığın herşeyi bulabilirsin. Mutlaka senin de katacağın şeyler olacaktır. İyi forumlar.
Sağolun arkadaşlar, öncelikle bulunduğum bölge itibari ile bilgi toplamam lazım. Yakın zamanda balık avı mücadelem başlayacak Beylikdüzünde ikamet ediyorum genel olarakta Avcılar-Büyükçekmece-Mimarsinan civarında av yapacağım. Bu bölgelerde ney nasıl tutulur tam olarak bilmiyorum. Daha önceleri ambarlı limanında çinekop ve lüfer avı maceram oldu. 5-6 kilo civarında da av aldık. Ama oraya giriş ve avlanmak normalde yasak, zamanında askeriyeden tanıdıklar yardımıyla girmiştik oraya da. Şimdi ise limana giremeyeceğim için bahsettiğim muhitlerde Levrek/Lüfer/Çinekop vs. avı yapmak istiyorum. Bu konuda bilgi arayışındayım.