Herkese merhabalar, yeni üyenizim. Hemen hemen herhaftasonu oltacılıkla ilgilenmekteyim.Oltacılık için seçtiğim saha iskenderundan mersine kadar uzun bir sahil şeridi.Birkaç kişilik oltacı grubumuz var, botlarımız,motorlarımız, kano ve kayaklarımız var yere ve zamana göre uygun araçla gerek kıyıdan gerekse açılarak oltacılık yapmaktayız. Özellikle çukurova deltası Lagos, Akya, Kofana ve Barracuda açısından zengindir.Son üç yıldır avlanmak için kendi yaptığım sahta balık (vobler) lar kullanıyorum, benim için artık oltacılık daha da zevkli hale geldi.Herkese forumda keyifli vakitler dilerim.
Hoşgeldiniz. Dolu dolu av yaşadığınız belli oluyor. En kısa sürede raporlarınızı da görmek temennisiyle keyifli paylaşımlar dilerim.
Aramıza hoş geldiniz Volkan Bey. Av raporlarınızı merakla bekliyoruz. Sitemizde sahte yapımı konusunda bilgili birçok arkadaşımız var. Siz de çalışmalarınızı bizlerle paylaşırsanız çok güzel bir renk katmış olursunuz. Şimdiden rastgele...
Bursadan selamlar Ben bursadan ali amatör balıkcılığı çok seviyorum küçüklükten beri gölbaşına gider avlanırdık.balıkcılık hakkında bilgi almak için siteyi devamlı takip ediyordum ve yeni üye oldum bütün arkadaşlara rastgele diyorum Ali Demir 1952-Bursa/Kestel