Bütün forum sakinlerine öncelikle merhabalar. Ben aranıza yeni katıldım. Adım Onur. İstanbul Üsküdar Acıbadem 'de oturuyorum. Bu hobiye yeni merak sardım. Daha doğrusu daha önce de kafama estikçe balık tutmaya giderdim Üsküdar rıhtımı ve Kuleliye. Yazları da Selimpaşa da ki yazlığımızda sahilde tuttuğum olmuştur. Üsküdar rıhtımda izmarit ve istavrit, Kulelide istavrit, Selimpaşada istavrit ispari ve zargana avladım. Ama artık en az haftada iki kere avlanmaya gidiyorum. Gittiğim yer Umuryeri kayalıkları.Anadolu kavağı'na gelmeden az önce. Sizlerden ricam iyi bir makine almayı düşünüyorum. Şimdilik idare edecek bir kamışım var. Anadolu kavağında avlandığım yerde ileri atmak çok önemli. O yüzden bana hem ileri atacak, hem sararken yormayacak , hem de bir kere aldım mı dayanacak bir makine lazım. Ben bu ikisi arasında kaldım. Sizce hangisi daha uygun. Yada önerebileceğiniz başka makineler önerebilirsiniz. Ücret olarak max. 50-100 TL düşünüyorum. Neticede daha profesyonel değilim ve bu hobiye yeni başladım. Şu aşamada sanırım bu fiyat aralığı daha iyi olucaktır. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler. Bol avlar.
http://www.avmarketi.com/asp/product/11385/Lineaeffe-Vigor-TJ-Surf-FD-70-Makine http://www.avmarketi.com/asp/product/7839/SILVERSTAR-MAKINA-GOLDEN-JK6000
Merhabalar Onur, hoşgeldin. Öncelikle aradığın cevabı bulmanı, sonrasında güzel avlar yaparak bizlerle paylaşmanı dilerim.
slm arkadaşlar ben yayın tutmak istiyorum demirköprüyemi bozdan barajına mı gitmem lazım bu mevsimde çıkarmı onuda bilmiyorum buralara yakın zamanda giden var mı cvp gelirse sevinirim.
Teşekkürler arkadaşlar hoş bulduk. Ortak hobiye sahip bu kadar çok kişinin bu kadar güncel bir forumda buluşması çok güzel bir şey Umarım hep aynı şekilde olur ve herkes yararlanır. Ben bu salı kavaktaydım. Orada tanıştığım balıkçı bir abi ile muhabbet ediyorduk. Laf arasında kardeşim de göle balığa gitti dedi. Yanlış hatırlamıyorsam yayın tutucakmış. Daha sonra da tel de konuştuğunda 2-3 kiloluk mu tuttun dedi. Belki işinize yarar diye paylaşayım dedim. Rasgelsin, iyi avlar.
Onur kardeş hoşgeldin aramıza. Ben de acıbademde yeni yapılan sitelerde oturuyorum Arte Verde Sitesi. Komşu sayılırız. Haftaya da soğuklar geliyor. güzel havaları kaçırdık. Anadolu kavağında nereye gidiyorsun? Askeriyeden sonra Sahile inince park var , orası mı?. Eskiden ben oraya giderdim. Şimdiden rastgele.
Hoş bulduk Erdinç abim. Ben Telekoma yakınım. Postanenin karşı sokağındayım. Belki bilirsin Acıbadem ilk öğretim okulunu onun karşısında oturuyorum. Kavakta Macar Tabya caddesine gidiyorum. Umuryeri ile kavak merkezin arasında kalıyor. Hafta içi hem sessiz sakin hemde oradakiler hep birbirini tanıdığı için keyifli geçiyor. Sırf o yüzden o kadar yola katlanıp oraya gidiyorum Gerçi havaların soğukluğundan sanırım Üsküdar sahili de çok fazla kalabalık olmuo bu aralar.
slm arkadaşlar bi yardımct olursanız sevinirim kışın kar yağdığında barajlarda ne tür balık çıkar alabalıktan hariç yayın çıkar mı?
Onur kardesim hoşgeldin. Umarım güzel paylaşımlardan sende nasiplenirsin.. Dogru yerdesin. Makine önerisine gelince Sartları zorlayabiliyorsan Shimano al ama pahalı dersen ryobide okumada çok güzeller kullananlar memnun.
Teşekkürler fatih abi forumdaki bilgili abilerim sağ olsun yardım ettiler okuma avenger 65 almaya karar verdim