ARkadaşlar umarım aranızda bana da yer vardır. ismim ömer. Ankaralıyım. Amatör olarak olta balıkçılığı gibi küçücük bir hobim var. ancak hobi dediysek, 40 tane yavru balığı alıp götürenlerden değil tabii ki. misinanın suda sabırı öğrettiği, balığın çırpınmayı ve hayata tutunmayı gösterdiği, içerisinde turna olan her yere gitmeye programlanmış biriyirm. belki gerekir: Fanatik Fenerbahçeliyim hani 20 kilo turna sarı kırmızı çıksa yüzüne bakmam o türden )) şaka bir yana sıkıcı selam mesajlarından olmasın diy uğraştım. hepinize selamlar...
Aramıza hoşgeldin Ömer abi, keyifli paylaşımlar dilerim. Hatta ilk paylaşımını şu en iyi avı bölümündeki 14 kg. ağırlığındaki turnanın av raporunu ve -varsa- fotoğraflarını paylaşarak yapabilirsin.
Aramiza hosgeldin. " 20 kiloluk turna Sari - Kirmizi olsa yuzune bakmam" demissin. Bence Sari-Kirmizi turna bir fenerlinin takimina bakmaz Saka bir yana ; umarim keyifli vakit gecirirsin forumumuzda. Imza kismini cok begendim Rastgele...
Hepinize sırasıyla: Okan Abi Erdinç Abi Ali Abi Eşref Abi, Bahtiyar Kardeş Yusuf Arkadaş Emrah KARDEŞ Barış Abi Seydihan arkadaş çok çok çoook teşekkür ederim. Hoşbuldum.
hoşgeldin ömer abi umarım keyifli vakit geçirirsin bende son zamanlarda turna avına merak saldım deneyimlerini bizimle paylaşırsan sevinirim sonuçta daha öğreneceğimiz çok şey var
hoşbuldum onur, sağolasın. Turna için arayışlarım sürüyor. şöyle ağız tadıyla marttan itibaren paylaşacağım. kamera fotoğraf makinası herşey hazır