Arkadaşlar herkese merhaba dün akşam olta ekipmanlarımın siparişini verdim ve dedim bir foruma üye olalım bilgi edinelim baktım birsürü forum var fakat bu site hoşuma gitti ve daha yeni üyeliğimi yaptım Daha önce balık tutmaya çok gittim fakat hep arkadaşların makineyle at çeklerle geçti ve dün akşam siparişimi verdim açıkcası çokta bilgim yok bu konularda fakat biraz internette araştırma yapıp aşağıda belirttiğim ekipmanları aldım yorumlarınızı bekliyorum. Makine olarak her yerde okuma okuma diyorlar bu yüzden okuma tercih ettim fakat normal giriş seviyesi olsun diye Okuma Compresa CP50 aldım; http://www.avmarketi.com/asp/product/13467/Okuma-Compressa-CP50-makine Kamış konusunda ise nereye baktıysam kafam karıştı yok atardı yok uzunluğuydu yok sapı eva'ydı şuydu buydu dedim şekli şemali hoşuma gideni alayım Lineaeffe vigor xxx aldım http://www.avmarketi.com/asp/product/11369/Lineaeffe-vigor-xxx-3-60-mt-teleskopik-kamis diğer misina vb ise; 0,30mm Lineaeffe steel power misina 100mt OSKAR DESENLİ ÇİNEKOP LÜFER KAŞIK 00 NO YOUVELLA KARBON BRONZ İĞNE NO: 8 - 9 035 VIRAX BEYAZ MAKARA MİSİNA Şimdilik bunları aldım ilerleyen zamanda ihtiyacım oldukça alırım artık.
Öncelikle hoşgeldiniz.Doğru yeri seçmişsiniz emin olun Makine - kamış hakkında yorum yapamayacağım fazla bilgim yok açıkçası.Ama forumdaki birçok usta yorumlarını esirgemeyecektir sanıyorum Keyifli paylaşımlar dilerim.
Sahin kardesim, oncelikle hos geldiniz ve de iyi bir secimle tam yerine gelmissiniz. Ekipman seciminizde baslangıc seviyesi olarak oldukca iyidir. Zamanla, nasıl oldugunu bile anlamadan goreceksiniz ki, 3-5 makina, 8-10 kamısınız olmus. Ayrıca merak da etmeyin, P.Tesi, Salı urunleriniz eksiksiz elinize gecer. İyi ve verimli avlarda kullanmanız dileklerimle.
hoş geldiniz keyifli paylaşımlar. almış olduğunuz ekipman birçok kez tavsiye edildi yanlış hatırlamıyorsam iyi bir seçim yapmışsınız başlangıç için . rastgele şimdiden
İyi niyetleriniz için teşekkürler arkadaşlar, kargoyu aradım ve yoldaymış öğlen vakti gelecek ve en erken ne zaman test edebilirsem hemen sizlerle paylaşacağım ilgi ve alakanız için teşekkürler
Hoşgeldin,keyifli paylaşımlar.Başlangıç için iyi tercihler yapmışsın,şimdiden hayırlısı olsun.İnşallah bu takımlarla gerçekleştirdiğin güzel paylaşımlarını da okuruz...