Herkese merhaba :)

Konu, 'Tanışalım' kısmında tesol.tr tarafından paylaşıldı.

1. tesol.tr

tesol.tr Şahin Yıldırım

Arkadaşlar herkese merhaba dün akşam olta ekipmanlarımın siparişini verdim ve dedim bir foruma üye olalım bilgi edinelim baktım birsürü forum var fakat bu site hoşuma gitti ve daha yeni üyeliğimi yaptım:)

Daha önce balık tutmaya çok gittim fakat hep arkadaşların makineyle at çeklerle geçti ve dün akşam siparişimi verdim açıkcası çokta bilgim yok bu konularda fakat biraz internette araştırma yapıp aşağıda belirttiğim ekipmanları aldım yorumlarınızı bekliyorum.

Makine olarak her yerde okuma okuma diyorlar bu yüzden okuma tercih ettim fakat normal giriş seviyesi olsun diye Okuma Compresa CP50 aldım;

http://www.avmarketi.com/asp/product/13467/Okuma-Compressa-CP50-makine

Kamış konusunda ise nereye baktıysam kafam karıştı yok atardı yok uzunluğuydu yok sapı eva'ydı şuydu buydu dedim şekli şemali hoşuma gideni alayım :) Lineaeffe vigor xxx aldım

http://www.avmarketi.com/asp/product/11369/Lineaeffe-vigor-xxx-3-60-mt-teleskopik-kamis

diğer misina vb ise;
    0,30mm Lineaeffe steel power misina 100mt
    OSKAR DESENLİ ÇİNEKOP LÜFER KAŞIK 00 NO
    YOUVELLA KARBON BRONZ İĞNE NO: 8 - 9
    035 VIRAX BEYAZ MAKARA MİSİNA

Şimdilik bunları aldım ilerleyen zamanda ihtiyacım oldukça alırım artık.

2. Selen34

Selen34 Selen

Öncelikle hoşgeldiniz.Doğru yeri seçmişsiniz emin olun :)
    Makine - kamış hakkında yorum yapamayacağım fazla bilgim yok açıkçası.Ama forumdaki birçok usta yorumlarını esirgemeyecektir sanıyorum :)
    Keyifli paylaşımlar dilerim.

3. tesol.tr

tesol.tr Şahin Yıldırım

Teşekkür ediyorum sağolun

4. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    hoşgeldiniz ekipmanlarınızı deneyebildiniz mi?

5. Murat Kutlu

Murat Kutlu Murat Kutlu

Favori Kamış:
    Sörf İçin Lineaeffe Extreme Cast, Spin İçin Okuma Salina
    Favori Makine:
    Surf için Okuma Epixpro 65, spin için okuma Avenger 30
    En İyi Avı:
    Kofana
    Aramıza hoş geldin. Eminim ki sen de benim gibi bu forumdan çok şey öğreneceksin.

6. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Sahin kardesim, oncelikle hos geldiniz ve de iyi bir secimle tam yerine gelmissiniz.
    Ekipman seciminizde baslangıc seviyesi olarak oldukca iyidir. Zamanla, nasıl oldugunu bile anlamadan goreceksiniz ki, 3-5 makina, 8-10 kamısınız olmus. Ayrıca merak da etmeyin, P.Tesi, Salı urunleriniz eksiksiz elinize gecer.
    İyi ve verimli avlarda kullanmanız dileklerimle.

7. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    hoş geldiniz keyifli paylaşımlar. almış olduğunuz ekipman birçok kez tavsiye edildi yanlış hatırlamıyorsam iyi bir seçim yapmışsınız başlangıç için . rastgele şimdiden

8. tesol.tr

tesol.tr Şahin Yıldırım

İyi niyetleriniz için teşekkürler arkadaşlar, kargoyu aradım ve yoldaymış öğlen vakti gelecek ve en erken ne zaman test edebilirsem hemen sizlerle paylaşacağım ilgi ve alakanız için teşekkürler

9. OMMG

OMMG OKAN

Hoşgeldin,keyifli paylaşımlar.Başlangıç için iyi tercihler yapmışsın,şimdiden hayırlısı olsun.İnşallah bu takımlarla gerçekleştirdiğin güzel paylaşımlarını da okuruz...