herkese merhaba,adım soyadım ersin oğuz,istanbul pendik'te oturuyorum bu güzel hobiye yeni başladım olta alalı bir kaç gün oldu,ilk defa olta tutmayı,fırlatmayı,takımları bağlamayı pendik sahilinde rastgeldiğim bir kaç değerli büyüğümüzden öğrendim,daha doğrusu öğrenmeye çalıştım ama hala çok acemiyim bir çok konuda kafam karışık idk bu forumada hem siz değerli insanlarla tanışmak hem de bu işi tam olarak öğrenmek için katıldım,yeni yeni başlamış olmanın verdiği güzel duyguyla oltama takılan bir balığı çekerken yaşadığım heyecanı anlatamam kalbim küt küt atıyordu,çektim ama balık kaçtı neyse sonuçta ilerde yakalayacğıma inanıyorum,teşekkürler..
Hoşgeldin Ersin kardeşim.Bu forumda eminim çok keyifli paylaşımlar yaşarsın ve nice tecrübeli ustalardan yardım alırsın. Her şey gönlünce olsun.Rastgele...
Kardeşim aramıza hoş geldin,ben de burada ve bu işlerde senin gibi yeni sayılırım.Burası bir bilgi,tecrübe deryası.Emin ol burda öğrenemeyeceğin şey yok bu konularda.Herkes çok iyi ve anlayışlı.Burda olduğum için mutluyum,senin de güzel günler,iyi avlar geçirmen dileğiyle.Rastgele
evet haklısınız dünden beri forumda geziniyorum,gerçekten koca bir derya,burada çok şey kazanacağıma eminim