cümleten selamun aleyküm adım kadir 22 yasındayım aranıza istanbuldan katılıyorum balık işinde oldukca acemiyim memlekette tatlı su balıkları avlıyorum istanbulda pek balıga gitmedim acemiligimi atmak için istanbul anadolu yakasında bostancı kartal maltepe pendik taraflarında istavrit avına gitmek istiyorum baslangıc olarak sizce buralar idealmi bana biraz yardımcı olabilirmisiniz bu arada forum cok güzel herkese saygılar
hosbulduk ilk basta acemiligimi atıp zargana avını ögrenmek çinekop ve lüferde avlamak en büyük hedefim suan rizede derelerde kamısla 3 4 mt misina ucuna bir adet igne ile alabalık avlıyorum her yaz bakalım denizde bişiler yapabilicekmiyi bu arada kıyıdan avlanmam gerek tekne filan işi bize göre degil
valla istavrit bana şuan yetiyor ama berkan abinin dedigini sabah yapıcam cinekop caparisi yada rapala ile sabah denicez bakalım ne olacak reeling
kucukyalı kartal pendik maltepe bostancı taraflarına dogru gitmeyi planlıyorum ben yanıma hayatımda hiç zargana tutmadım fakat arastırdıgım kadarıyla yanıma onunda malzemelerini alsam oralarda vururmu acaba bilen varmıdır bide istavrite ögleden sora 2 3 gibi gidecegim aksam 9a kadar filan kalmayı dusunuorum o saatlerde buralarda balık yaparmı
yok sabri abi onun yakalarım diye valla demedim o yanlış anlaşıldı yakalasamda azını incitmeden cıkarmak suya salmak sorun küçük gelirse
valla ben oralara gitmek istemem hiç bilmiorum olta atmayı bile bilmiorum kalabalık yerlerde takımları karıstırıp kimsenin işine engel olmak ve tartısmak istemiorum acıkcası onun için sakin yerlere gitmem gerek
bi kac kez acemiligimi atayım oralara dogru kayarım peki saat kac gibi balık veriyor oralar ben bostancı tarafına ögleden sora gidip 9 a kadar filan kalmayı planlıorum
ben sabah 7 gibi gidicem ilk önce rapalayla bir iki deneme yapıcam sonra takıcam capariyi istavrite denicem kısmetimi.
ozaman şimdiden rastgele diyeyim sana güzel bir av olur umarım ümraniye tarafındamı oturuyorsun bende yakınım oralara belki hafta içi bir gün ilerleeyen zamanlarda birlikte gitmek nasip olur birazda işi bilenlerin yanında ögrenmek isterim