Merhaba, Sinop'un Gerze İlçesinde yaşıyorum. Herkese verimli ve zevkli avlar dilerim. Saygılarımla...
selam adım engin aydoğan istanbul anadolu yakasında yaşıyorum ve bende balığa sevdalıyım ilk oltamı kadıköy kayalıklarında atmaya çalıştım kırmıştım ucunu fakat daha sonra evde kendim tamir ettim ve kadıköy modadan acemi olarak ilk önce islavrit tutmaya başladım ilk başlarda herkes olta atarken ben ensonda atmaya çalışırdım ve birgün ben gene islavritle uğraşırken bir erol abi diye bir abi bana bu balıkla uğraşma şu an çinekop var tutamazsın dedi bende konuyu anlamadım fakat bana bir takım yapıp verdi nasıl tutacağımı anlattı baktımki harika birşey ve ogünden itibaren ben bu denizler sultanına aşık oldum lütfen yasağa uyalım ve yaprak tutmayalım doğaya saygı gösterirsek oda bize güzelliğini sunar tüm balık ve deniz sevenlere selam
Merhaba Engin. Şevket'in başlığına yazmışsın. "Yeni konu" diye bir hücre var, ona basacaktın. Admin gerekli düzeltmeyi yapacaktır (farkederse). Şevket ve Engin ikiniz de hoşgeldiniz. Keyifli paylaşımlar.