Herkese merhabalar.Uzun zamandır sizleri ve raporlarınızı forumda keyif ve ilgiyle takip eden biri olarak üye olup aranıza katılma ve foruma giriş yapma fırsatını ne yazık ki ancak bulabildim ya da artık dayanamadım diyelim Forum özelliklerini ve rapor-resim paylaşımı vs.gibi özellikleri inceledikten sonra geçikmiş de olsa Kurban Bayramında Saros da kıyı ve tekneden yapmış olduğum avları sizlerle paylaşacağım.Bu konuda özellikle resim paylaşımı konusunda yardımınıza ihtiyaç duyabilirim.Görüşmek üzere...
imageshack adlı siteye girip üye olun, ardından giriş yapın. (giriş yapılmadan yüklenen resimler sonradan siliniyor) ardından browse'a tıklayıp resmi yükleyin. ancak burada ebatlandırma bölümünde "yeniden boyutlandırma yapma" seçeneği seçili olsun. ardından çıkan ekranın sağ tarafındaki linke tıklayın. arka arkaya sıralanmış kodlar görünecektir. "forum" yazan bölümdeki linki kopyalayıp rapor metinini yazdığınız bölüme yapıştırın. yazının neresine yapıştırırsanız fotoğraf orada gözükür. kolay gelsin, aramıza hoşgeldiniz..
Çok teşekkürler profil resmini nasıl koyuyoruz peki?Avatarların olduğu kısıma bakıyorum ama orada yükle diye bi yer bulamadım