Murat abi İsa benim iş arkadaşım her balığa çıktığımda kendisini de götürmemi istediği için önce siteye üye ol şartını koyduğumdan tanışma konusu açmıştır (ne yazdığını bende yeni gördüm az sonra ifadesini alacağım) balık tutmak istediği için siz değerli abilerimden önce bişeyler öğrenmesi gerektiğini düşündüğümden bir süre bütün forumları takip etmesi gerektiğini söyledim,ama bu tür bi giriş hiç yakışık olmamış hemen müdahale ediyorum
tekrar herkese merhabaar öncelikle böyle bir giriş yaptığım icin herkesden özür dilerim. 24 yaşındayım gaziosmanpaşada ikamet etmekteyim ileride iyi bir amatör balıkçı olmak için siz değerli abilerimin bilgi ve birikimlerinden yardım almak amacıyla sitenize üye olmuş bulunmaktayım
Vay İsa hoşgeldin, son kararın mı? balıkçı olacaksın yani, eee hadi kolay gelsin, Allah tadında avlar nasip eder inşaallah, Keyifli paylaşımlar, Forum kurallarının tamamına "buradan" ulaşabilirsiniz. 2. Forum Düzeni İle İlgili Kurallar d) Üyelerin avatar ve imzalarında siyasi, dini, ticari, ahlaka aykırı ve spor kulüplerini çağrıştıran öğeler kullanması yasaktır.