Arkadaşlar merhaba. Aranıza katılmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Foruma kayıt yapalı henüz 2 gün olmasına rağmen bana oldukça yararlı bilgiler verdiğini ve daha fazlasını sizlerin yardımıyla alacağımı düşünüyorum. İstanbul Kartal'da ikamet ediyorum. Şimdiye kadar herhangi bir yerde balık avlamadım.Biraz geç kaldığımı düşünüyorum. Şimdilik sadece tecrübelerinizden faydalanmaya devam edeceğiz. Çok yakın (amatör ) bir arkadaşımla beraber bu yola başkoyduk ve lazım olan gerekli malzemeler için araştırmalarımıza devam ediyoruz. Bilmiyorum burası ne kadar yeri ama kamış ve makine için tavsiyelerinizi de alırsam sevinirim. Hepimize kazasız belasız avlar diliyorum...
Hoş geldiniz. Keyifli paylaşımlar dilerim. Kamış ve makina yardımı ile ilgili yeni konu açarsan daha fazla bilgi alabilsin. Kamış ve makina tanışma başlığının altında çok fazla cevap bulamayabilir.
Hos geldin Emre kardesim.Keyifli paylasımlar dilerim.Madem ki daha zamanın var ise, bekle - izle - arastır ve en sonunda alabilecegin malzemeleri aceleye getirmeden en iyisini al, bir sefer al derim. Rasgelsin kardesim.
öncelikle aramıza hoş geldiniz..malzeme almadan önce ne tür av yapmak istiyorsunuz.karadanmı,tekneylemi,tatlı sumu,denizmi vs.. arkadaşlar ona göre malzeme tavsiyesinde bulunurlar..rastgele
Tüm iyi dilek temennileriniz için teşekkür ediyorum. Henüz acelem yok Tevfik Bey. Benim istediğimde bu zaten. Sağolun Feridun Bey,Zeynel Bey. İhtiyacım olan soruların cevaplarını forumda gerekli olan yerlerde aramaya devam ediyorum ve bulacağıma eminim. Tekrardan çok teşekkürler. Rastgele.