Öncellikle herkese merhabalar... Benim balık avi ile alakam çok yeni olmasa bile çocukluktaki tecrübem haricinde yeni başladı... Çanakkaleli olmam nedeniyle Çanakkale Kilitbahir adlı köyümüze gittiğimizde en büyük zevklerimden biri dizime kadar suya girip midyeleri alıp mantara sarılı olan misinamı limandan denize sallayıp 1 saat için 4-5 karagöz tutmayı unutamam.. Aradan yaklaşık 15 yıl geçti... Ben yeniden balık avına sarmış durumdayım... (İş aradığım için şuanda oldukça fazla zamanım var) Dedim ki madem balık avlıcaz o zmn bilmediğim bir konuda yardım için en basit yöntem internet... Google'a yazdım "balık avi" direk bura acıldı.. Önce klasik forum sitesi olduğunu düşündüm... Bir konuda bir kaç soruda sordum ve gerçekten samimi cevaplar alınca farklı bir forum olduğunu anladım... İşte bu yüzden de herkese kendimi tanımak istedim Adım Efecan, aslında Çanakkale/Kilitbahir lıyım ancak doğma büyüme Ankara'dayım.. Son dönemlerde Ebeveynlerim İzmir Seferihisar'a taşınması sonucunda Kamışlı olta ile tanıştım ve yaklaşık 1 haftadır Sığacık Liman'dan sallamaya başladım... Herkese Rasgele
Hoş geldin kardeşim, İnşallah en kısa zamanda iş bulursun. O zamana kadar keyifli balık tutmalar ve paylaşımlar dilerim.
Kamıslı oltayı eline alınmı birdaha bırakmak imkansız kardesim.Adamaın eline bir yapısır, pir yapısır.Elinin birisini kurtardınmı da o el cepten hic cıkmaz.Hayırlı olsun.İnsaallah hayırlı ve bol kazanclı bir is de bulursun kardesim. Sansın ve bahtın acık olsun.
Efecan kardeşim hoşgeldin Bu balık olta hobisi kendine derman üreten dert gibidir.Hani bir şiir vardır ''ben derdime derman arardım derdim bana dermanmış'' .Tekrar hoşgeldin avların daim olsun
"Hoşgeldin" nin böylesi çok kişiye nasip olmaz. Pek beğendim, kendime denilmişcesine sevindim valla. Efe hoşgeldin.
Muarrem abi, Tevfik abi, Barbaroz abi, Hasan abi,Nuri abi, Orhan abi Hosbulduk.... İnşallah sizlerin engin bilgilerinizden ve tecrübelerinizden bir kaç birşey kaparsam ne ala bana...
Hoşgeldin Efe, deniz bana yabancı gelmişti ama ilk balığımda Minekop' tu..Yalova' da idim. Adını da ilk defa o zaman duymuştum.. Bol şanslar dilerim..