Aranıza Muğla'dan katılıyorum. Burada üniversite öğrencisiyim. Aslen memleketim Balıkesir ama Aydın-İzmir gibi şehirlerde de bulunuyorum. Yani kısacası 4 şehir arasında geziyorum Daha önceleri serpme ve el ile akarsu ve çaylarda balık avı yapıyordum. . Olta balıkçılığın da 1 aylık bir deneyimim var ve çok acemiyim. . Balık avından ziyade kara avlarında 9-10 yaşından beri gelen deneyimim var. Kara avlarını çok severek yaparım. bunun yanına bu aralar birde olta avcılığı eklendi. . Bu siteye de siz usta balık avcısı arkadaşlardan abi ve kardeşlerden bilgi edinmek için kayıt oldum. . Gerek alacağım olta takımlarında, gerekse yapacağım balık avlarında sizlerden gerekli yardımları alacağıma fazlasıyla inanıyorum. . Tüm avcı arkadaşlara bol avlar dilerim. . Rastgele hepinize. . Herşey gönlünüzce olsun
Hosgeldin Ismail. Kisaca "Ege`nin cocuguyum" diyorsun yani. Ne guzel. Bereketli avlarin, keyifli paylasimlarin olsun.
Sevgili İsmail kardeşim aramıza hoş geldin, tekneden olta ile avlar için her zaman yanındayım, sevgiler, hoşçakal.
Teşekkür ederim orhan abi. . ama tekne bize göre zor Tekneci tanıdığımız yok ve bilmiorum ama muğladakiler biraz ters galiba bnm gördüğüm o. .