Balıkçılık yaş da değil tecrübede derim her zaman 8 yaşımdan beridir rahmetli dayımla balığa çıkardım o zamanlar anlamazdım şansa kolum kadar mırmırlar gelirdi ) dayım vefat etti ve onun bana bıraktığı balıkçılık tutkusu bana miras kaldı. Eskiden başka sitelere üyeydim . Bu siteyi görmem çok hoşuma gitti açılan başlıkları okurken kendimi kaptırıyorum 3-4 saat dalıp gidiyorum Adım Fatih Caner ÖZCAN Edirne'denim. Tatlı suya 2 yıldır gidiyoruz arkadaşım Gürol Dilmeç le o da bu siteye üyedir. Tatlı suda 2.5kg yayın 56 cm sudak 3kilo yerli sazan rekorumdur Tuzlu su da 1metre 80 cm camgöz üm bulunmakta ) Balık tutmak bi süre sonra hobilikten çıkıp tatlı bir hastalığa dönüşür ya ben de O tatlı hastalığa uzun yıllardır kendimi kaptırmış insanım her hastalık keşke böyle olsa reeling Tanıştığımıza memnun oldum abilerim akranlarım mrsparkle
Rekorlar en zevk verenleri yazdım abim Şimdi denizden köpekbalığı çıktıgı için diğer denizden tuttuklarımı yazmadım en hatrı sayılır o oldu Yazlıktaki evimizin duvarında içini doldurup süs olarak astım