İsmim Erdinç. Yaşım 38. Şile-Ağvalı'yım. Doğma büyüme Üsküdar-Zeynepkamilli'yim. Ümraniye'de oturuyorum. Fırsat buldukça amatörce yani kendimce balık tutmaya giderim. Bu balık işi insanın stresli halini, üzerinden çok çabuk atmasını sağlıyor. Daha önce de bir facebook grubunda kendimce paylaşımlarım oluyordu. Boğazda Balık Durumu diye bir gruptu. Fakat, politik mevzular işin içine girdiği için maalesef kapatıldı. Bu siteden de yanılmıyorsam Özkan arkadaşımız orada paylaşımlarda bulunuyordu. Uzun zamandır siteyi takip ederim. Birkaç gün önce üye oldum ve kısmette bugüne mesaj atmak varmış. Tüm balık sevdalısı dostlara, abilerime, kardeşlerime ve büyük ustalara selamlarımı iletiyorum. Herkese kucak dolusu sevgiler. Avlarınız bol ve iyi olsun... Muhabbetle kalın...
Hoşbulduk güzel kardeşim. Eşim İmrenli'ye bayılır. Sahil yolundan Ağva'ya giderken her seferinde buraya bayılıyorum der. Teşekkür ederim Sabri kardeşim.
Hoşgeldiniz, bol trofeli paylaşımlar diliyorum size Bende yarı Şile,yarı Ümraniyeliyim. Denk geliriz umarım bir gün sahillerde
Teşekkür ederim Cihan. İnşallah rapor edecek derecede birşeyler yakalarımda zevkle yazarım. Umarım karşılaşırız...