merhaba.ben furkan.daha 12 yaşındayım.balıkçılığa yeni başladım.bu arada tekirdağ/saray'da oturuyorum.eğer bu yakınlarda göl veya dere biliyorsanız yazar mısınız?rasgele.....
hoşgeldin aramıza furkan kardeş sorunun cevabını bilmiyorum ama sana şunu tavsiye etmeliyim: göl ve dere kenarlarında balık avlamaya giderken yanında mutlaka senden büyük ve tecrübeli birilerini götür veya onlar seni götürsünler çünki bahsi gecen yerlerde umulmadık şeylerle karşılaşırsan sana yardım edecek veya koruyacak birileri gerekebilir... rastgele
Hoşgeldin Furkan kardeşim keyifli paylaşımlar.Vural abinin söylediklerinide dikkate al göller,dereler tehlikeli yerlerdir bu yaşında tek başına gitme..
tavsiyeleriniz için teşekkürler.zaten o kadar çantayı ve oltayı tek başıma taşıyamam.beni düşündüğünüz için tekrar teşekkürler
Hoş geldin kardesim..senin gibi minikleri ve üye olan bayanlarıda görünce sitemizin kıymeti bir kat daha artıyor..
hoşgeldin furkan afe abin birazdan balıktan dönerse sana yardımcı olabilir afeeee nerdesin beyaaa yardımcı olasın kızancıga beyaaaaaa
Hosgeldin kardesim,bak bu balık işi fena bir hastalıktır ve de tedavisi yoktur ona gore.Daha yolun basındayken iyi dusun
Evlat aramıza hoş geldin Sana iki yer söyliyecem muhakkak oralara büyüklerinle git zaten araçla gidilebilecek yerler Güngörmez'den orman içindeki Aksicim köyüne gidersen köyün etrafındaki derelerde alabalık çiftliklerinden kaçan alabalıkları olta ile yakalama şansın var ve çok yakınlarda kazandere baraj göletini bulun geçtiğimiz senelerde çok verimli balık avcılığı yapıldığını biliyorum ve bulunduğun yerlerde birçok yer var Amatör balık sevdalısı büyüklerin zaten oraları gayet iyibilir Sakın yalnız gitme
Güngörmez'den orman içindeki Aksicim köyüne gidersen köyün etrafındaki derelerde alabalık çiftliklerinden kaçan alabalıkları olta ile yakalama şansın var ve çok yakınlarda kazandere baraj göletini bulun geçtiğimiz senelerde çok verimli balık avcılığı yapıldığını biliyorum çok teşekkürler buraları belki duymuşumdur ama hiç gitmedim