Anladığım kadarıyla burdakilerin hepsinde balık sevdası az veya çok vardır. Bende aranıza Aliağa'dan katılıyorum. Balıkçıyım, Alıağa su ürünleri koop. başkanıyım. Bu siteye birkaç kez girdim. Üye olunca geç kaldığımı anladım. üye olmadan forumu yeterince bilmiyordum. Balığı ve balıkçılığı seven ınsanların arasında olmakdan memnunum. Herkesin şansı bol bahtı açık olsun ...................................................Kemal YILMAZ
Aramıza Hoşgeldin Kemal Arkadaş'ım. (Sayın Başkanım) Anladığım kadarıyla biz amatör ruhla avlananların içersinde , siz profösyönel olarak ağ ile avlanıyorsunuz galiba. Ama biz ağ kullanmayız sayın başkanım. Kullanmamaları için de tüm üyelerimize telkinde bulunuruz. Örnek olmaya çalışırız. Sürçu-lisan ettikse affola. Tekrar aramıza hoşgeldin , safalar getirdin. Paylaşımın daim olsun. Saygılar.
Herkese yürekden teşekkür ederim. Yörük kardeşim biz işin tıcaretinde olduğumuz için ağ kullanmak zorundayız. Ama denizi koruma adına sızlerle beraberim Zarar veren avlanma sistemlerine kesinlikle bende karşıyım. Hatta bizim aleyhimizede olsa, denize zararlı birçok avlanmanın yasaklanmasını bizinde istediğimiz oldu. Herkesin yüreğine sağlık.
sayın oltacı 34 kardeş! ailece oltacıyızdan kastın oltacı olmayan giremezmi? Kurallala bizde saygılıyız. Ayrıca ağ balıkçılığı olmasa ınsanlar sofraların en doğul ürünü olan balığı nerden bulup yiyebilir? Sızın gibi olta balıkçıları kendi ıhtıyacını karşılar. Bu işi yapmayanların ıhtıyacınıde biz teymin ediyoruz. Bildiğiniz gibi amator amaçlı avlanan balıkçının balık tıcareti yapması (satması) yasakdır. Ayrıca ülke ekonomısınede katkımız unutulmamalı. .....................................................Saygılarımla
Kemal bey aramiza hos geldiniz. Sitede herkese yer oldugunu dusunuyorum, aramizda profesyonel balikci abilerimizde var ancak profillerinde hic bir zaman ag,paragat v.b. ibareler yoktur, bu sekilde ornek olmayada calismazlar. Yukaridaki alinti sizin profilinizdendir. "ag" amator balikcinin kullandigi bir arac degildir. Bizler kamis, makina ve el oltasi kullaniriz. Site kurallarina gorede bu tur ag,paragat,tiriviri v.b. uyeleri tesvik edici ve ornek olan ibarelerinde profillerde, imzalarda bulunmasi yasaktir. Bu konuda hakli olabilirsiniz ancak bizler sizin dediginiz gibi ihtiyaclarimizi karsilamak amaciyla balik tutmuyoruz! amator balikcilik bizlerin hayatinin parcasi olan bir tutkudur, hic bir cikar ve ticari menfaat gutmeden bu keyifli tutkuyu bir hobi olarak surdurmekteyiz. Sizden bir uye olarak ricam, profilizden "ag" ibaresini silmeniz ve mumkunse avatarinizdaki agla cekilmis foto yerine bir baska agli olmayan birseyler koymaniz. Yeni baslayan arkadaslar amator balikcilikta ag, tiriviri gibi araclarin yasak oldugunu bilemezler, bir uyenin profilinde bunlarin gozukmesi tamamiyle kotu ornek teskil edecektir.. zira profilinizdeki resim agdan cok tiriviri gibi duruyor. Bu yaziklarimi lutfen yanlis anlamayin, gecmiste sitede cok tartismalar oldu agla, tiriviyla balik yakalayip amator balikci raporu diye koyan arkadaslarimiz oldu, yeniden bunlari yasamamak icin ricami kirmazsaniz sevinirim. Simdiden tesekkur ederim