Selam öncelikle forumu bi kac gündür üye olmadan inceledim sıcak ortamınız benide cekdi Antalya Lara bolgesınde oturuyorum balıga cok ilgim var ama öncelıkle işi ögrenip ole baslamak ıstıyorum kendı capımda balıga cıkıyorum genelde tutamıyorum ))(kaya balıgı haric).Antalyada kıyıdan balıkcılarla tanısıp kendımı gelıstırmek ıstıyorum yardım ederseniz sevinirim bide Antalyada cıkan balık türlerini ve avlanma taktiklerini verebılcek olan varmı saygılar
Selam Ümit kardeşim aramıza hoşgeldin Allah nasip ederse bende Antalya'lı olucam 15-20 güne kadar bende çok merak ediyorum buradaki balıkları oradada bulabilecekmiyim diye inşallah tanışma fırsatımız olur oraya geldiğimde , Sana keyifli paylaşımlar dilerim.
derya kuzusu su anda hangı sehırdesın bende cok memnun oldum tanısırız tabıkıde balıkcı arkadaslara ıhtıyacım var bu devırde dost bulmak zor
Sevgili Ümit hem resmimin altında, hemde imza ayarlarımda ismim, ve yaşadığım şehir yazıyor gözünden kaçmış olmalı İsmim Müjdat namıdeğer Manyak Müjdat İzmir. şimdilik
Tüh ya nasıl bakmamısım ıs yerındeyımde dalgınlık mujdat abı dıyecem ben sana yasca buyugumsun abı sen gelde antalyaya bakarız basımızın caresıne msn eklıyorum kabul et abı saygılar
Rica ederim kardeşim ne demek ilk başlarda oluyor böyle acemilikler, alışırsın zamanla dert etme . Ekledim
Hepnıze tesekkur ederım hosbulduk ama balıklar hakkında bılgı yokmu sıkıldım kaya balıgından artık )) corbasıda guzel oluyomus ama banne ben tava ıstıyom
Aramıza hoşgeldin keyifli paylaşımlar Ümit kardeşim . Müjdat abiye sıkı tutun böyle yardımcı bir abi zor bulursun birde sizin oraya taşınacak tam kebap
hb herkeze selam sinasi abi yakaladim seni nasil yapcaz abi bu isi ogretcenmi bana balik tutmayi bulusalim sabah dedemana incem asagi bozkan petrolun ordayim ben goruselim