Babamın mesleği itibariyle çocukluk ve ilk gençliğim, gemiden, tekneden el oltası ile balık tutarak geçti. Kıyı balkçılığına 20 sene önce aldırdığım kamış ile yeni başladım. Evime yakınlığı sebebiyle genellikle Galata köprüsünden istavrite olta atıyorum. Prensip olarak ihtiyacımdan fazla balık tutmam. 1-1.5 porsiyon tamamsa oltayı toplarım. Bir süredir okuyucu olarak bu forumu takip ediyorum. Bu aralar teke çıkarıp eşkina ve mırmıra atma niyetim olsa da aslında "çinekop başladı" haberini bekliyorum. Her türlü öneri ve tavsiyelerinizi dinlemek memnunuiyet verecektir.
Aramıza hoşgeldin.. Çinekop var ama nedense geçen seneki kadar fazla değil.. Arasıra uskumru haberleri alıyorum ama nedense kimse nerde tuttuğunu söylemiyor
Aramıza hoşgeldiniz. Ah çinekop ah, sen adamı süründürürsün . Askerde bile sürünmedim, ama senin için sürünürüm .
Sevgili üyeler, özellikle: surffishing, geneben, mertdikici, burman, conqueror, sedatk, farkas, yücelusta, cemates, hamsylos,kovboy... Bu kadar sıcak bir karşılama beklemiyordum doğrusu... Balığın saatini kaçırdığım bir köprü dönüşü çok mutlu oldum aniden. Ama kaşık ve birde yalancı yem aldım, boğazdan gidip savuracağım ilk fırsatta... Tekrar teşekkür ederim. Bu arada sanırım yeri değil ama malzemeci bana sarı bir ip verdi. "Kurşunu bağlamak için kılvauz ip" daha önce görmemiştim. Kaşık sallarken bir yan etkisi olur mu?