Merhaba arkadaşlar. Uzun yıllar akvaryum hobisi ile ilgilendim. Kendime yeni hobi arayışları içerisinde iken birden babamın eski oltasını gördüm ve dedim ki işte yeni hobim. Hemen araştırmaya başladım. Usta balıkçı amcam Şabander Güngör'ün tavsiyesi ile siteyi öğrendim. Merakım at-çek balıkçılığıdır. Özellikle Levrek balığına hayran oldum. Takımlarımı bu balığa göre ayarladım. ALLAH muvaffak eyler inşallah. Herkese rast gele.. Saygılarımla. reeling
Selam Muzaffer.... İyi bir hobi bulmuşsun ama bu balık avı bağımlılık yapar gece ruyada balık tutarsın ben kendimden örnek.... 2 yıl önce bacanağım iyi bir balıkçı ben o denemlerde rat tutmasını dahi bilmiyordum rat ı attı denize şunu tut dedi deyiş o deyiş uzun süre internette araştırma yaptım balıkavı.net ten çok faydalandım şuan tek başıma 100 metre li ağ atabiliyor tek başıma topluyor ağı temizliyorum ve yarın cumartesiyi iple çekiyorum.... Bütün Arkadaşlara rast gele...
İlhan, iyi hoş diyorsun da bir gariplik var yazdıklarında. Balıkavı.net'in neresinde ağ atmak var? idk
Balli sanırım doğru söylüyorsun balıkevi.net te ağ konusu yok steye yeni uye olduğum için konuları ayırt edemiyorum Muzaffer e balık avının nasıl heyacanlı zevkli bir hobi olduğunu kendimden örnek vermek istemiştim...