mrb arkadaslarım abılerim kardeslerım dostlarm..nasılsınız? iyisinizdir ınş.. adım halil..tatlı su balıkcılıgına gonul verenlerdenım ancak amator olarak yapabılıyorum.. yenı metotları ogrenmeme yardımcı olursanız cok sevınırm... kuspe ıle avlanıyorum..ve ıstedıgım balıkları bır turlu tutamıyorum..cok ama kucuk balık tutmak deıl iri ve sayılı balık tutmak ıstıyorum..yardımlarınızı beklıyorum..
mrb arkadaslarım abılerim kardeslerım dostlarm..nasılsınız? İyiyiz ama burda bu işten iyi anlayan ablalarında var iyisinizdir ınş.. adım halil ..tatlı su balıkcılıgına gonul verenlerdenım ancak amator olarak yapabılıyorum hepimiz amatörüz .. yenı metotları ogrenmeme yardımcı olursanız cok sevınırm... kuspe ıle avlanıyorum.ben tatlı sucu değilim ama küspe yasak değil mi .ve ıstedıgım balıkları bır turlu tutamıyorum..cok ama kucuk balık tutmak deıl iri ve sayılı balık tutmak ıstıyorum..yardımlarınızı beklıyorumİYİY aman limite dikkat Sana iyi paylaşımlar ve rasgele Güzel Çanakkalemize selamlar
aferdesınız ablalarım ) sızede mrb.. ya kuspenın yasak oldugunu yenı duydum :S bugun.. tabıkı lımıte dıkkat..benım ıstegım zaten tutmak o zevkı yasamak cok ve kucuk balıktan kastım 30 santım yukarısıydı daha kucukler deıl..daha kucukleri gerıye salmaktan bıktım.. arzu ettıgım soyle 5 kg ustu sazanlarr ,cekerken agırlıgını hıssetmek zorlayacak balık istiyorum..( tabı bunu herkes ıstıyor)bu nasıp ısı tabıkı ama bırazda nasıbı aramak gerekıyor ıste iste burdaki tecrubelı kısılerden fikir almak ıstıyorum..
Küçük balıklar yemi yutmasın diye büyük yem kullanılır. Bu arada büyük balıkların küçük yemleride yutacağını unutmayalım.
Halil merhaba, Bu işe gönül vermişsek bazı kurallardan da haberdar olmakta fayda var. Aşağıdaki linkte günlük avlanma limitleri, (kg/boy/sayı) zaman yasakları -ki eğer Çanakkale'de avlanacaksanız, 15 Mart-15 Haziran arası sezon kapalı- yasaklanmış avlanma yöntemleri, takım ve iğne sayısının ne olması gerektiği v.b. bir çok konu açıklanmış. Zorlayacak balıklara rastgelsin şimdiden, selamlar. http://www.balikavi.net/dokuman/teblig.php .
Bir de Türkçeyi doğru yazmayı becersen... Bu forumda dilimizi iyi ve doğru kullanmaya da, en az iyi ve doğru balık tutmak kadar önem verilir Gözüm üstünde, haberin olsun
Ağebeyciğim, arkadaşımızın üstüne çok gitmeyelim. Sonuçta aramıza yeni katıldı ve bu konuda azami dikkati göstereceğini de söyledi, o kadar kusur kadı kızında da olur, değil mi?