Çocukluğumda İstanbul - Emirgan'da çapari ile istavrit çekmekle başlayan tutkuma yıllarca ara verdikten sonra acemi bir hevesle tekrar başlayım dedim Antalya'da. İşte bu sırada şans eseri karşılaştığım bu site ve siz değerli üyelerinin katkıları ile oluşturulan forumlar hem hevesimi katlamama hem de teorik bilgileri öğrenmeme yardımcı oldu. Bunlara ilave olarak geçerli kanunlara uyulması konusuna, doğaya ve doğal yaşama karşı hassasiyetiniz de beni derinden etkiledi. Onlarca lira harcayıp envai çeşit takım doldurduktan sonra oltanın ucuna bir balık takamadan yola devam etsem de gam yemem. Çünkü avdan dolu dönenlerin forumlardaki fotoğraflarda teselli eder beni . Bu site için emeği geçen ve katılımcısı olan herkesin eline koluna sağlık. Rast gele...
İnan bey aramıza hoş geldiniz. Sitemiz için söylemiş olduğunuz övgü dolu kelimeler ile gururlandık. Kalıcı olmanız temennisi ile keyifli paylaşımlar dilerim.
İnan bey aramıza hoşgeldiniz siz artık bizden birisiniz paylaşımlarınızla sizinde sitemizde emeğiniz olması bizi mutlu eder.
Merhaba, aramıza hoşgeldiniz. Dediğiniz gibi boş döndüğümüz çok oldu (hatta bir ara 2,5-3 ay her hafta sonu gidip bir balık tutamadığım için alay konusu haline gelmiştim. ). Ama yine de balık tutmak kadar dinlendirici ve keyif veren bir şey yok. Ne kadar para dökseniz de, bence o bekleyişe değiyor.